Μουστάκη (Πορφύρας): « Με πάθος και ενθουσιασμό για την πρόκριση»

14/02/2017 16:47296Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Γυναικών
Ετικέτες: Κύπελλο Ελλάδας ΓυναικώνΣτελλα ΜουστάκηΠορφύραςΜαρκόπουλο
tatoo

Μεγάλη η αυριανή μέρα  για τον Πορφύρα, όπου βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση του στο  φαιναλ φορ του κυπέλλου γυναικών, καθώς αντιμετωπίζει στο Σαλπέας το Μαρκόπουλο που παίζει στην Α1 (15/2,  20,30) και το οποίο φιλοδοξεί να αποκλείσει.

Η αρχηγός του Πορφύρα, Στέλλα Μουστάκη, σε συνέντευξη της στο Κανάλι 1 του Πειραιά, τόνισε για τον μεγάλο προημιτελικό του Κυπέλλου:

« Θέλουμε ότι καλύτερο από αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι, που είναι εμβόλιμο  στην προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε ως στόχο την επιστροφή μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Μπορούμε να διαχειρισθούμε την πίεση του αγώνα, στον οποίο το Μαρκόπουλο είναι το φαβορί, αλλά, θα κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο, ώστε να ανταμείψουμε τον κόσμο που θα είναι μαζί μας και την διοίκηση που μας βοηθά πάρα πολύ.

Γενικά, όλοι γνωρίζουν ότι η κερκίδα βοηθά πάρα πολύ τον Πορφύρα, με τα παιδιά από την Ακαδημία μας και τους γονείς τους στο πλευρό μας. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα αγωνισθούμε με ατού το πάθος και τον ενθουσιασμό μας.

Είναι ευτύχημα ότι εκτός από την αήττητη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα, πηγαίνει πάρα πολύ καλά και η Ακαδημία μας και είναι τιμή για εμένα ότι έχω την προπονητική ευθύνη των Κορασίδων Β.

 Αποδίδει, έτσι, καρπούς ο κόπος όλων μας, καθώς, υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν αδιάκοπα για την Ακαδημία και απορώ, μάλιστα, πως τα καταφέρνουν.

Η ανταμοιβή όλων μας είναι οι επιδόσεις των αθλητριών μας, που τα καταφέρνουν πολύ καλά με τα αποτελέσματα που σημειώνουν στο γήπεδο, αλλά και με τις επιδόσεις τους στο σχολείο, καθώς, παράλληλα, είναι και πολύ καλές  μαθήτριες.»

 


Σχετικά Άρθρα