Μονομαχία στα Μεσόγεια

10/02/2017 19:59542
Ετικέτες: ΜαρκόπουλοΜακεδόνες Αξιού
be a maverick

Στο κλειστό του Μαρκοπούλου, ο τοπικός ΑΟΜ που βρίσκεται στην πέμπτη θεση υποδέχεται τους έκτους Μακεδόνες(18.00) στην αναμέτρηση των δυο ομάδων που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία.  Ο σύλλογος των Μεσογείων που επικράτησε στον πρώτο γύρο με 1-3 στα Κύμινα, θέλει τη νίκη για να πιάσει την πέμπτη θέση ενώ από την άλλη, οι Μακεδόνες Αξιού που εξασφάλισαν την παραμονή τους θα παλέψουν χωρίς άγχος για τη νίκη που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

«Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία, αλλά δεν ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα την οποία σεβόμαστε και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε ψυχολογία και για τον προημιτελικό του Κυπέλλου» ήταν το σχόλιο του Γιάννη Νικολάκη.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Μακεδόνων, Μανωλης Σκουλικάρης, δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγάει την τετράδα, Το Μαρκόπουλο εντός έδρας είναι πολύ δυνατό, αλλά θέλουμε κι εμείς να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να έχουμε βαθμολογικό όφελος από τον αγώνα»


Σχετικά Άρθρα