Μητακίδου: «Στόχος η παρουσία μας στα πλέι-οφ»

07/06/2023 17:34296volleyleague Γυναικών
Ετικέτες: ΑΡΗΣVolleyleague γυναικών
be a maverick

Η Γεωργία Μητακίδου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστεί στον Άρη αλλά και υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που τη γνωρίζει καλά.

Η Ελληνίδα αθλήτρια στις πρώτες τις δηλώσεις έβαλε ως στόχο τα πλέι-οφ, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του Άρη που θέλει να δει στο γήπεδο να στηρίζει την ομάδα.

Η δήλωση της όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Άρη:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου με την έναρξη της συνεργασίας μας για τη φετινή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΑΡΗ και με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη χρόνια με υγεία.

Στόχος είναι και φέτος τα Play-Offs. Όσο για τους προσωπικούς μου στόχους είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στη χρονιά που έρχεται. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αποδείξει χρόνια ότι είναι στο πλευρό της ομάδας και στα εύκολα και στα δύσκολα αποτελώντας τον έβδομο παίκτη. Ελπίζω και φέτος να είναι δίπλα μας στη σημαντική χρονιά που έρχεται. Η παρουσία τους είναι σημαντική για εμάς».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

 

Σχετικά Άρθρα