ΜΕΛΑΣ «Αγ. Ελευθέριος»: Κοπή πίτας και βράβευση Αρβανίτη (φωτό)

14/02/2017 14:001775Τοπικά Γυναικών Τοπικά
Vaat
Ετικέτες: ΜΕΛΑΣ "Άγιος Ελευθέριος"Βίκυ ΑρβανίτηΕΣΠΕΔΑ6ο ΓΕΛ
be a maverick

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου  ΜΕΛΑΣ "Άγιος Ελευθέριος", στο 6ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω την περασμένη Κυριακή.

Πλήθος προσκεκλημένων  βρέθηκαν τις κερκίδες του γηπέδου παρά το γεγονός των Αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαν δύο απο τα τμήματα του συλλόγου ΜΙΝΙ & Γυναικών (εκτός και εντός έδρας).

 Βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια Ελλάδας μπιτς βόλεϊ, Ευρώπης, και με 3 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες παλιά Αθλήτρια του συλλόγου, από όπου ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα, η Παγκόσμια ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, η οποία πριν από ένα μήνα πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ακολούθησαν και οι βραβεύσεις οι 5 επιτυχόντες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ αθλητές και αθλήτριες του σωματείου και 20 μαθητές Λυκείου/Γυμνασίου με βαθμό προαγωγής άνω του 18 και 7/13.

Ειδική μνεία έγινε στο αείμνηστο μέλος του Συλλόγου, Θωμά Μάκη, και στη μνήμη του  κρατήθηκε 1ος λεπτού σιγή καθώς και σε όλους εκείνους που αφιλόκερδος προσφέρουν στο σύλλογο του ΜΕΛΑ, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, χορηγούς,εφόρους .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχός  Αιγάλεω, κος Μπίρμπας Δημήτρης, οι κκ Γκίκας Γιάννης Δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία για το Αιγάλεω , Σκλαβούνος Λάμπρος Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή , Κομπορόζος Γεώργιος πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ, Κογκαλίδης Ελευθέριος αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ , Ιατρόπουλος Χ Μέλος ΔΣ ΕΣΠΕΔΑ , Τσάκωνας Φάνης μέλος επιτροπής διαιτησίας ΕΣΠΕΔΑ , Δαμόπουλος Γιάννης πρόεδρος Θεμιστοκλή , Γράψας Γεώργιος πρόεδρος Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας κ.α. οι οποίοι μας γέμισαν με χαρά και εκτίμηση δια της παρουσία τους.

Τη πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή για τον εξωραϊσμό των γηπέδων, κύριου και βοηθητικού του 6ου ΓΕΛ στο οποίο προπονούνται και αγωνίζονται οι 4 ομάδες της πόλης του Αιγάλεω με τα τμήματα μπάσκετ αγοριών, κοριτσιών και βόλεϊ αυτών.

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα