Μεγάλη επιτυχία στο Κ 19 στις εγκαταστάσεις του BLX-Πάτρα.

27/08/2017 16:35435Beach Volley
Ετικέτες: BLX
be a maverick

To Τουρνουά  Κ-19     ολοκληρώθηκε    το Σάββατο  26  Αυγούστου  στις   όμορφες   εγκαταστάσεις  του BLX  στον Άγιο Βασίλειο σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΠ, με  συναρπαστικά  παιχνίδια μεταξύ των κοριτσιών, εκ των οποίων  τα περισσότερα  κρίθηκαν στο ται-μπρέικ. Ένδειξη μιας καλής δυναμικής που αναπτύσσεται σιγά σιγά στη Πάτρα στις μικρές ηλικίες , χάρη κυρίως  στη διάθεση των παιδιών  και τα γήπεδα που οργανώνονται και αποκτούν το κοινό τους.
Οι ομάδες έπαιξαν όλες σε έναν όμιλο  παίζοντας τέσσερα παιχνίδια. Στο τέλος προσμετρήθηκαν   νίκες , πόντοι, και το  Average   χαμένων-κερδισμένων πόντων   για να βγουν οι νικήτριες. Δυο ομάδες ισοβάθμησαν στη πρώτη θέση  επιτυχαίνοντας αμφότερες  3 νίκες,  οι Γκοτζια/Κουτου με τις Φραγκισκακη/Χατζη.Η  πρώτη ομάδα ήταν  μια   αμιγώς αμυντική ομάδα  πρωτοεμφανιζόμενη στην άμμο , μια και τα 2 κορίτσια ειδικεύονται  ως Λίμπερο και  υπήρξαν  εντυπωσιακές  στην άμυνα  Η  δεύτερη  ομάδα   ήταν πιο έμπειρη   έχοντας  προπονηθεί  περισσότερο  στην άμμο με καλή  τεχνική και  με  περισσότερα  χτυπήματα, κατάφερε να αναδεχθεί  πρώτη , επειδή στην μεταξύ τους αναμέτρηση νίκησαν με 2-1 σετ  τις Γκοτζια/Κουτου.
Τρίτη ομάδα αναδείχτηκε η αθλήτρια   Ζωτου Λ. Με την Οικονομου Σ. οι οποίες ήταν   η μόνη ομάδα που κέρδισαν τις  νικήτριες με 2-1 σετ. Τέταρτη ομάδα αναδείχτηκε η Ζανη/Μητρουλια οι οποίες ισοβάθμησαν με τις αδελφές  Μουχα Α. και Μουχα Κ. με μια νίκη όλες  στο ενεργητικό τους , πραγματοποιώντας ως  πρωτοεμφανιζόμενες στην άμμο και οι 2 ομάδες εξαιρετική  εμφάνιση  κάτω από  τις πραγματικές  δύσκολες συνθήκες του αθλήματος με ζέστη και 3-4 μποφόρ.
Οι νικήτριες Χατζη/Φραγκισκατου έλαβαν   τα χρυσά μετάλλια που φιλοτέχνησε το  BeachlifeX  και τα γυαλιά ηλίου  του HOTSTYLE.GR  που στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών του BLX όλο το καλοκαίρι. Οι δευτέρες  νικήτριες  Γκοτζια/Κουτου έλαβαν   γυναικεία δώρα από το GYM & Style που επίσης είναι δωροθετης των Τουρνουά του BLX.
 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κυρία Λιακου Βάσω που βοήθησε  και διευκόλυνε  την εποπτεία των αγώνων  των μικρών αθλητριών μας!
Ευχαριστούμε τους δωροθετες μας  και συγχαρητήρια στα παιδιά! 

 


Σχετικά Άρθρα