Με τετραπλάσιο κόστος στα τεστ θα ξεκινήσει η volleyleague ανδρών, πανηγυρίζει ο... "Άριστος" υφυπουργός

08/01/2021 22:20514Volleyleague
Ετικέτες: volleyleagueΛευτέρης Αυγενάκης
be a maverick

Ανατροπή προέκυψε από την συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων (σσ είχε αναβληθεί από χτες για σήμερα) και ενώ όλα έδειχναν ότι μοναδικό θέμα θα ήταν το άνοιγμα ή όχι των εμπορικών επιχειρήσεων με το σύστημα clickAway.

Ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε… αναμονή της εξέλιξης της πανδημίας αναφορικά με την αυξημένη κίνηση την περίοδο των εορτών, αλλά οι ίδιοι που αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο το Νοέμβριο σε ολόκληρο τον αθλητισμό έρχονται με την μορφή… Σωτήρα να αναπτερώσουν τις όποιες ελπίδες.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΓΓΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ” Οι συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των αθλητικών φορέων του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ έφεραν αποτέλεσμα…” προσπαθώντας να οικειοποιηθεί ως προσωπική επιτυχία του υφυπουργού κ. Αυγενάκη η “επιτυχία” της επανέναρξης μέρους του Ελληνικού Αθλητισμού.

Το σημείο “κλειδί” στην ανακοίνωση περνάει εντέχνως στα… ψιλά αφού η ανακοίνωση αναφέρει ΜΟΡΙΑΚΟ τεστ αντί Τεστ Αντιγόνων που αρχικά είχε αποφασιστεί και για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Η μικρή αυτή “λεπτομέρεια” τετραπλασιάζει το κόστος των τεστ και φυσικά τα έξοδα των ομάδων καθώς το ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ κοστίζει 40+ ευρώ έναντι του τεστ αντιγόνων (rapid test) που κοστίζει από 6,5 έως 10 ευρώ.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ


Σχετικά Άρθρα