Με 47 ομάδες το πρώτο σερβίς των τουρνουά North!

01/06/2023 14:16278Beach Volley
Ετικέτες: beach volley
be a maverick

Πολύ μεγάλη και φέτος η συμμετοχή στο τουρνουά North, με μεγάλα ονόματα να συμμετάσχουν στο τουρνουά!

Το τουρνουά North έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των φίλων του βόλεϊ στη Βόρειο Ελλάδα και αναμένεται και φέτος να επιστρέψει με πολύ μεγάλη συμμετοχή! Πιο συγκεκριμένο 47 ομάδες θα δώσουν το παρόν με μεγάλο ονόματα του Beach Volley.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ:

 

Μετά την πολύ πετυχημένη περσινή διοργάνωση στην πλαζ Αρετσού, η έναρξη των φετινών τουρνουά North Beach Volley θα γίνει στην Καλαμαριά και στην αναβαθμισμένη παραλία της περιοχής.

Με συμμετοχή πολλών ομάδων απ' όλη την χώρα, οι αθλητές υπόσχονται ένα γεμάτο τριήμερο με αγώνες που και πάλι θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της πόλης γεμίζοντας για μια ακόμα χρονιά τις κερκίδες.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Παναγιώτης Ιωαννίδης/Θοδωρής Παπαδημητρίου και η Εθνική ομάδα Ιάσων Κανέλλος/Γιώργος Τερζόγλου στους άνδρες, καθώς και οι πρωταθλήτριες North για το 2022 Δέσποινα Λιούνη/Κατερίνα Σακκά και Κατερίνα Αλτίνη/Βούλη Κουρτίδου στις γυναίκες είναι μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 4 Ιουνίου το απόγευμα με τους δύο τελικούς.

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ.

H Entry List γυναικών ΕΔΩ

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα