Μάταλα: Συμφωνία με ΕΟΠΕ για το τουρνουά μπιτς βόλεϊ

08/03/2017 16:18900Beach Volley
Ετικέτες: ΜάταλαΜπιτς βόλεϊ
be a maverick

 Οριστικοποιήθηκε σήμερα η συνεργασία της ΕΟΠΕ, με την οργανωτική επιτροπή του δήμου στα Μάταλα για την διεξαγωγή του φετινού Παννεληνίου τουρνουά, το οποίο  μάλιστα θα ειναι πιο αναβαθμισμένο και θα εχει πιθανόν αλλη ονομασία απο το περυσινό Master. 

Μάλιστα απο την πλευρά της Κρητικής πόλης, ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της στο f/b η αλλήλογραφία με την ΕΟΠΕ και συγκεκριμενα με τον συντονιστή  Beach volley, Αλέκο Παρασκευόπουλο.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

Μatala beach volley(αλληλογραφία)

Τετ 8/3/2017 3:47 μμ'

Κύριε Κοκοτσάκη,
αγαπητέ Βασίλη,

Λάβαμε την επιστολή σας και με χαρά επιβεβαιώνουμε από πλευράς μας την δέσμευση της ημερομηνίας αλλά και την πρόθεση μας για υλοποίηση του τουρνουά στα Μάταλα.

Όπως συζητήσαμε, και λόγω του ότι το τουρνουά Beach Volley στα Μάταλα αποτελεί πλέον θεσμό, θα μελετήσουμε με κατανόηση τους ειδικούς όρους του συγκεκριμένου τουρνουά ώστε να έχει την δική του ταυτότητα (MATALA B/V FESTIVAL ή MATALA GRAND SLAM), ενταγμένο πάντως στην ανώτερη κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (συντελεστής 1).

Τις επόμενες ημέρες θα λάβεις ένα ολοκληρωμένο προσχέδιο για τους όρους της συνεργασίας μας, όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Σου μεταφέρω και την διάθεση της διοίκησης της ΕΟΠΕ, για μία παραγωγική και επωφελή συνεργασία, τόσο για το άθλημα του Beach Volley όσο και για την εικόνα των φορέων που θα εκπροσωπηθούν.

Φιλικά,

Αλέκος Παρασκευόπουλος
Συντονιστής Βeach Volley ΕΟΠΕ

Σχετικά Άρθρα