Μαρούλης (Αστέρας Νίκαιας): «Περιμένω να ανεβάσουμε την απόδοση μας»

22/02/2017 18:25322Τοπικά Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Αστερας ΝίκαιαςΤοπική 2 κατηγορία γυναικώνΕρμης ΠεράματοςΕΣΠΕΔΑ
tatoo

Ο προπονητής του Αστέρα Νίκαιας, Παναγιώτης Μαρούλης, σε δηλώσεις για την προετοιμασία των αθλητριών του συλλόγου, ενόψει του αυριανού αγώνα  στο Πέραμα με τον ομώνυμο Ερμή(23/2, 21.45) για την 16η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 της ΕΣΠΕΔΑ, υποστήριξε:

 «Έχουμε μπει σε ρυθμούς ταχυδυναμικών ασκήσεων για να έρθουμε στην κατάσταση που θέλουμε για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που μας περιμένουν μετά από το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθούσαμε τόσο καιρό!

Στις τελευταίες προπονήσεις βλέπω όλα τα κορίτσια να αποδίδουν τα αναμενόμενα και να βγάζουν την ταχύτητα και την δύναμη που περίμενα. Πιστεύω ότι και στις επόμενες προπονήσεις θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους και από ότι φαίνεται για άλλη μία φορά θα ξεπεράσουν τα όρια που έχω θέσει!

Η Αλεξάνδρου ενσωματώθηκε ξανά με την ομάδα μετά την απουσία της για κάποιες μέρες αλλά ακόμα η Γεωργοπούλου και η Δασκάλου δεν έχουν κάνει προπόνηση πράμα που στενεύει τα περιθώρια για να μπορέσουμε να τις βάλουμε σε επιθυμητούς ρυθμούς όπως είναι η υπόλοιπη ομάδα!

Πιστεύω ότι τα κορίτσια μόλις γυρίσουν με το καλό θα δουλέψουν σκληρά σωματικά και τεχνικά και θα καταφέρουν να είναι έτοιμες για την δύσκολη συνέχεια την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσουν τις συναθλήτριες τους για να κερδίσουν τα παιχνίδια και να παίξουν το volley που δουλεύουμε τόσο καιρό!

Νομίζω ότι και εγώ και η διοίκηση έχουμε κάνει ότι μπορούσαμε για να δώσουμε στα κορίτσια όλα τα εφόδια (υλικά, προπονητικά, ψυχολογικά κτλ) για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, αλλά όπως τους έχω ξαναπεί: ΤΩΡΑ είναι η ώρα η δικιά σας για να αποδείξετε σε όλους, αν θέλετε να είστε με τους πρώτους ή με τους καλούς αλλά ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ».

 


Σχετικά Άρθρα