Μακεδονικός: Φιλικό με λάμψη Καλτσίδη

15/03/2017 17:52851Β΄ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος) Β΄ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος) Διάφορα
Ετικέτες: ΜακεδονικόςΠιερικός
be a maverick

H ομάδα ανδρών του Μακεδονικού επιβλήθηκε σε εντός έδρας φιλικό του Πιερικού με 2-1 σετ. Ο προπονητής της ομάδα της Νεάπολης, Γιώργος Οικονομίδης, είχε την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα και να προχωρήσει σε δοκιμές, προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ανταπόκριση των αθλητών ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων.

 

Ο Μακεδονικός παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία. Τα εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση, η αποτελεσματικότητα στο σέρβις, όπως και οι «ανεβασμένες» επιδόσεις στο μπλοκ κατέστησαν τους "πράσινους", κυρίαρχους στον αγωνιστικό χώρο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Πιερικού, με την απουσία του προπονητή της, έχασε τα δύο πρώτα σετ με σκορ 25-19, και 25-17. Στο 3ο σετ, οι "μελανόλευκοι" μείωσαν 1-2, κάνοντας το 21-25.

Ευχάριστη έκπληξη το 3ο σετ εκεί όπου ο κόουτς του Μακεδονικού επέλεξε να παρατάξει για πρώτη φορά σε φιλικό αγώνα τον νεαρό Θανάση Καλτσίδη (γεννήθηκε το 1998 και αγωνίζεται στο εφηβικό της ομάδας) που με την απόδοσή του τον έβγαλε τελικά “ασπροπρόσωπο”.

Σχετικά Άρθρα