Τοπικό γυναικών ΕΠΕΣΘ: Νίκη το Άδενδρο, διαμαρτυρίες Μακεδονικού

03/03/2017 17:21558Τοπικά Γυναικών Ενώσεις
Ετικέτες: Τοπικό ΕΠΕΣΘ γυναίκεςΜακεδονικόςΓαλαξίας Αδένδρου
be a maverick

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο ΕΑΚ Νεάπολης, ανάμεσα σε Μακεδονικό και Γαλαξία Αδένδρου, για την τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Τελικό αποτέλεσμα 2-3 υπέρ του Γαλαξία σε ένα ωραίο παιχνίδι μεγάλης διάρκειας με πολλές διαμαρτυρίες.

 

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Στις λεπτομέρειες ο Γαλαξίας Αδένδρου προηγήθηκε 0-1 με 23-25.

Στο δεύτερο σετ είχαμε και πάλι μεγάλη μάχη με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Τελικώς, 25-22 και 1-1 για τον ανώτερο Μακεδονικό.

Η ομάδα της Νεάπολης γύρισε το παιχνίδι κερδίζοντας και το τρίτο σετ με 25-20. Ένα σετ στο οποίο επιβλήθηκε δίκαια και έδειξε αποφασισμένος.

Με δυναμική η ομάδα του Αδένδρου στο τέταρτο σετ, που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και όχι μόνο δε το έβαλε κάτω, αλλά έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, ισοφαρίζοντας 2-2 με 21-25.

Στο πέμπτο σετ η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε πιο δυνατή και ψύχραιμη και κράτησε μια μικρή διαφορά αλλά σημαντική για τάι μπρέικ. Στο 6-10 έγινε ένας μικρός χαμός με την Πολυχρονιάδου να αποβάλλεται από τον αγώνα. Από εκεί κι έπειτα το Άδενδρο ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι καθώς επικράτησε 2-3 με 10-15.

Ήταν ένα παιχνίδι, που πρόσφερε πλούσιο θέαμα και από τις δύο ομάδες. Ένας αγώνας με μεγάλη αγωνία για την εξέλιξη της αναμέτρησης που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών αφού οι δύο ομάδες "μάτωναν" σε κάθε πόντο.

Από τον Μακεδονικό υπήρξαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία που σε κάποιες κρίσιμες φάσεις ξεσήκωσε τις αντιδράσεις τόσο του προπονητή και των παικτών, όσο και του κόσμου. 

 

Τα σετ: 23-25, 25-22, 25-20, 21-25, 10-15

Μακεδονικός (Οικονομίδης): Ιακωβίδου, Πολυχρονιάδου, Αποστολίδου Ανατ, Δημολιάνη, Μιλκίδου, Καρδιοπούλη, Καλαμάρη, Καρολεμέα, Ατματζίδου, Πατσιά, Θεοδωράκου (λ), Αποστολίδου Γεωρ.

Γαλαξίας Αδένδρου (Χασιώτης): Χατζηαρχοντίδου, Παπανικολάου, Καραγκιαούρη, Μπίτση, Μπουνάτσου, Δρίζη, Τατσούδη, Τόζογλου, Κοτσομέρη, Ισμαιλι, Μαυρίδου, Δήμου, Παπαδοπούλου.

 

Ο προπονητής του Μακεδονικού μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε:

«H διαιτησία της Κας Βαμβά Σωτηρίας ήταν ανεπαρκής και επικίνδυνη για το άθλημα και τους εμπλεκόμενους. Παρόμοιες διαιτησίες εκμηδενίζουν κάθε ίχνος θέλησης για να κερδίσεις έναν αγώνα βόλεϊ και περνάς σε μια διάσταση "απώλειας βολεΐκής συνείδησης και νοημοσύνης". Κοινώς ξεχνάς κι αυτά που ξέρεις... Και μπορούμε να θέσουμε το ερώτημα: ποιος έχει την ευθύνη τελικά? Αυτός που εκρήγνυται ή αυτός που με την άγνοια του και απο ένα σημείο και μετά με την εμπάθεια του προκαλεί επί 2,5 ώρες?»

 

ΚΧ


Σχετικά Άρθρα