"Λευκός καπνός" στον Πανναξιακό, σχηματίζει σήμερα νέο Δ.Σ και ανασυγκροτείται

04/09/2022 04:09829volleyleague Γυναικών
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Νάξος
be a maverick

Λευκός καπνός δείχνει να βγαίνει από τα γραφεία του Πανναξιακού ΑΟΝ στο κλειστό της Νάξου όπου και φιλοξενεί τα γραφεία του σωματείου.

Μπορεί η απερχόμενη διοίκηση να είχε προκυρήξει αρχικά εκλογές για τις 12 Ιουνίου προσπαθώντας να προλάβει έστω και αργά να σχηματίσει ένα αξιόλογο σύνολο για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νάξου, αλλά τα «σχέδια» τους χάλασαν όψιμοι παράγοντες που θέλησαν ανεπιτυχώς να αναλάβουν τα ηνία του Πανναξιακού.

Παλιοί αλλά και νέοι παράγοντες του σωματείου υπό τις οδηγίες και τις μεθοδεύσεις ανθρώπου που ζει (και εργάζεται) στο νησί τα τελευταία χρόνια έκαναν διπλά και τριπλά τόλουπ που θα ζήλευαν και αθλητές της ενόργανης με αποτέλεσμα να χαθεί ο όποιος (πολύτιμος) χρόνος για να μπορέσει ο Πανναξιακός να συνεχίσει την επί δεκαετία επιτυχημένη πορεία του στα σαλόνια της Α1.

Με τον σύλλογο να χάνει την συμμετοχή του στην Volleyleague αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις να τον πνίγουν, φτάσαμε σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιούνται εκλογές και να έχουμε επιτέλους νέο Δ.Σ.

Πίσω από αυτή την προσπάθεια «κρύβεται» μεγάλος επιχειρηματίας των Κυκλάδων όπου σαν βασικό σκοπό του έχει την δημιουργία προτίστως ισχυρών ακαδημιών αλλά και την οικονομική εξυγείανση ώστε ο σύλλογος να ανακάμψει και να επανέλθει το συντομότερο δυνατό και πάλι εκεί όπου ανήκει…

Απών από το ψηφοδέλτιο είναι ο Μπάμπης Ιωσήφίδης, ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια «έτρεχε» το σωματείο  και άξιο απορείας είναι το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Όπως διαβάζουμε στην… μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του σωματείου, οι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ είναι οι εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ  

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ  

ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΕΡΩΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΠΙΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΟΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΠΟΤΙΚΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντάνασσας στην Χώρα Νάξου και θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 19:00 το απόγευμα.

 

 

Σχετικά Άρθρα