Λαζάρεβιτς:«Μπορεί να είναι η τελευταία μου χρονιά»!

29/04/2017 23:38367Ολυμπιακός 2016/2017
Ετικέτες: Άνα ΛαζάρεβιτςΟλυμπιακός
tatoo

 Συγκινημένη η Άννα Λαζάρεβιτς απο την κατάκτηση του τιτλου, δήλωσε για τις επιτυχίες των δύο τελευταίων χρόνων:

«Είμαι τόσο φορτισμένη συναισθηματικά γιατί ίσως μπορεί αυτή να ήταν η τελευταία μου χρονιά εδώ. Έχω ζήσει εδώ δύο εκπληκτικά χρόνια όπου κατακτήσαμε δύο φορές το νταμπλ και φέτος φτάσαμε και στον τελικό του Challenge Cup. Ειλικρινά θα λυπηθώ πάρα πολύ αν φύγω, αλλά θα δούμε.

Δεν τίθεται ερώτημα ότι λατρεύω τα πάντα στον Ολυμπιακό, αλλά στη ζωή του αθλητή υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να σταθμίσει πριν πάρει τις αποφάσεις του. Θα δούμε όμως τι θα γίνει».

Από κει και πέρα ο απολογισμός της φετινής χρονιάς μόνο χαμόγελα μπορούσε να προσφέρει με την ίδια να τονίζει πως όλοι το περίμεναν όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν.

«Το περιμέναμε γιατί και πέρυσι τους ίδιους στόχους είχαμε. Φέτος στην Ευρώπη μάθαμε από τον αποκλεισμό μας πέρσι από το Βουκουρέστι, ήμασταν πιο δυνατή ομάδα ως σύνολο, πιο έμπειρη, πιο δεμένη και γι' αυτό έγιναν αυτά τα εκπληκτικά φετινά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε στεναχωρημένες για την ήττα στον τελικό στο Challenge Cup γιατί χάσαμε από μία πραγματικά καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως να ακολουθούμε τα όνειρα μας».


Σχετικά Άρθρα