Με θεατές τα φιλικά της η Εθνική Κορασίδων

17/03/2017 18:531429Eθνική Κορασίδων Εθνικές Ομάδες ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ
Ετικέτες: Εθνική Κορασίδων
be a maverick

Ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του «Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων» στο Κιλκίς η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϋ κορασίδων. Η Εθνική ομάδα βρίσκεται από χθες σε πρόγραμμα σκληρής προπόνησης ενόψει του πανευρωπαϊκού που γίνετε σε 15 μέρες στην Ολλανδία, κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση  του τεχνικού team της ομάδας.

Το «Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων» με δελτίο τύπου του, ανακοίνωσε την ελεύθερη παρακολούθηση των φιλικών, μετά από άδεια του ομοσπονδιακκου τεχνικού κ. Τάκη Φλώρου, που θα δώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο, η Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι προπονητές κ. Φλώρος και κ. Γκουντάς προπονούν συμβουλεύουν και καθοδηγούν τα κορίτσια της Εθνικής μας για να βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με την βοήθεια του φυσιοθεραπευτή κυρίου Ταλαμπίρη ο οποίος είναι υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση τους, μας υπόσχονται ότι η Εθνική μας θα είναι πανέτοιμη στο πανευρωπαϊκό της Ολλανδίας.

Όλα αυτά φυσικά κανονίζονται από τον team manager της ομάδας κ. Περόπουλο ο οποίος έχει και το γενικό πρόσταγμα και συντονισμό της όλης προετοιμασίας.

Η Εθνική μας αυτές τις μέρες θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια στο χώρο μας για τα οποία θα σας ενημερώσουμε άμεσα σε επόμενες αναρτήσεις μας καθώς επίσης θα σας συστήσουμε και τις παίκτριες μας".

Σχετικά Άρθρα