ΕΣΠΕΘΡ: Πρωταθλήτρια η Καβάλα στις Κορασίδες

12/04/2017 15:50514Ενώσεις Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΑΟ Καβάλας
be a maverick

Κάθε βδομάδα και τίτλος για τον Α.Ο. Καβάλας, αφού μετά τις γυναίκες, ήρθε η σειρά, να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2016-2017 και στις κορασίδες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.


Οι κορασίδες του Α.Ο.Κ. κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αν.Μακεδονίας/Θράκης, στο final4 που έγινε στην Ξάνθη. Οι "Αργοναύτες" δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, κερδίζοντας καθαρά με 3-0 σετ την Α.Ε.Κομοτηνής στον ημιτελικό το πρωί και το μεσημέρι τον Α.Ο.Αμυγδαλεώνα με το ίδιο σκορ (3-0 σετ).


Μετά από αυτή την επιτυχία οι κορασίδες του Α.Ο.Κ. θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου θα αγωνιστούν οι 16 καλύτερες ομάδες κορασίδων της Ελλάδας με την Καβάλα να παίζει στον βόρειο όμιλο κόντρα στις άλλες 7 πρωταθλήτριες ομάδες των περιφερειών τους.

Έτσι, η  Καβάλα θα εκπροσωπήσει την Ένωση στη Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος,  όπου στα τέλη του μήνα θα αντιμετωπίσει στην Ελασσόνα την τοπική Ένωση, τον Ηρακλή Ιωαννίνων, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Τις απονομές στις αθλήτριες της ομάδας της Καβάλας αλλά και στις υπόλοιπες, έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο ταμίας Ευάγγελος Γιαγουρτάς και τα μέλη του Δ.Σ. Τάκης Παναγιωτίδης και Τέλης Τσότρας (Πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής).

 


Σχετικά Άρθρα