Σε απολογία ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΟ Θήρας

04/08/2017 13:43463ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Α.Ο. Θήρας
Ετικέτες: Αθλητικός δικαστήςΚλήσεις σε απολογία
be a maverick

 Η αθλητική δικαστής καλεσε σε απολογία την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 09:30 τον ΑΟ Θήρας για την συμπεριφορά των οπαδών του  με τον Άρη και τις ομαδες του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού επίσης για την συμεπριφορά των φιλάθλων τους στο  Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών. Οι κλήσεις σε απολογία:

  • Το σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 25/2/17 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. 

 

  • Τα σωματείο ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 18/3/17 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΠΑΟΚ του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

 

  • Το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 και το μέλος του ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές και την σημειώτρια του αγώνα της 19/2/17 μεταξύ των ομάδων ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

 

  • Το σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τις αθλήτριες του ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και ΖΗΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 12/3/17 μεταξύ των ομάδων ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Σχετικά Άρθρα