Κληρώνει στις 17/02 για τα Final 4 Κυπέλλου Γυναικών και Ανδρών

15/02/2017 15:05397Ελληνικές Διοργανώσεις Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Ανδρών Κύπελο Ελλάδας Γυναικών
Ετικέτες: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝΚύπελλο Ελλάδας ΓυναικώνΚλήρωσηFinal 4
be a maverick

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αναμετρηθούν τόσο στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών όσο και στην αντίστοιχη διοργάνωση των Ανδρών.

Συγκεκριμένα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης θα ακολουθήσει η πρώτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των τεσσάρων φιναλίστ όπου θα συζητηθούν διάφορα οργανωτικά θέματα που αφορούν το Final 4.

Στις 14:30 θα ακολουθήσει η αντίστοιχη κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Μαρτίου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τέσσερις φιναλίστ των Γυναικών θα γίνουν γνωστές σήμερα, Τετάρτη 15/02, με τη διεξαγωγή των νοκ άουτ αναμετρήσεων Παναθηναϊκός-Μακεδόνες Αξιού, Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός, Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας και Πορφύρας-Μαρκόπουλο, ενώ οι αγώνες των «8» των Ανδρών θα διεξαχθούν στις 22/02.

 


Σχετικά Άρθρα