Κίνηση ΜΑΤ - Η Βικυ Σαβάρντ στον Άρη !! (pics)

21/01/2021 17:40756Απόψεις
Ετικέτες: Σάβαρντ  ΒίκυΑΣ ΆρηςΠανναξιακός Α.Ο.Ν.
be a maverick

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του volleyland η Βίκυ Σαβάρτ θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα και θεωρούμε δεδομένο ότι θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Η 27χρονη Καναδή με ύψος 1,87 είναι άκρως αποτελεσματική και έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του Πανναξιακού όταν εντάχθηκε στην ομάδα του! 

Στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα της Νάξου κέρδισε  49 πόντους εκ των οποίων οι 40 πόντοι από την επίθεση με ποσοστό 49,4%, 4 πόντους από το σέρβις και 5 μπλοκ. Άριστη και στην υποδοχή με 51,1% αποδεικνύοντας με την απόδοση της ότι είναι μια από τις καλύτερες ακραίες της κατηγορίας!

 

 Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του Άρη κράτησε την ίδια στάση μέχρι τέλους στις γνωστές τηλεδιασκέψεις και ήταν κατά της συνέχισης του πρωταθλήματος! 

Η μεγάλη ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και η τεράστια εμπειρία των παραγόντων της σεβόμενοι την ομάδα που υπηρετούν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και ενίσχυσαν την ομάδα σε αντίθεση με κάτι όψιμους παράγοντες που ενώ επέμεναν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα έδιωξαν τις ξένες αθλήτριες τους! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleyland η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει και  περαιτέρω ενίσχυση. 

 

 

 

διαβάστε ακόμα : Ευκαιρία για ''λεηλασία''? 

 


Σχετικά Άρθρα