Κέφι και διασκέδαση στο χορό του Αιγάλεω(φωτό)

12/02/2017 12:379322016/2017 Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΑΟ ΑιγάλεωΠαντελής ΒλάχοςΑγγελική ΑντωνιάδηΑναστασιάδη Ντίνα
be a maverick

 του Π. Καλιμάνη

Με πολλά γεγονότα (κοπή πίτας, γενέθλια της λίμπερο Ντίνα Αναστασιάδη) πραγματοποίησε το  Αιγάλεω τον ετήσιο χορό του σε κέντρο του Χαϊδαρίου. Ήταν μια βραδιά που κύλησε με αρκετό κέφι, χορό, διασκέδαση και έφερε τη διοίκηση τις αθλήτριες, τους προπονητές, τα διάφορα τμήματα και τους φίλους της ομάδας βόλεϊ του Σίτι,ακόμη πιο κοντά.

 

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του αθηναϊκού σωματείου στο f/b:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ετήσιος χορός κ η κοπή της πίτας της ομάδας μας! !
Σε ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ τραγούδι κ χορό όλοι οι φίλοι της ομάδας μας πέρασαν ενα αξέχαστο βράδυ.

Σε γιορτινή διάθεση έγινε κ η κοπή της πίτας.Ο υπεύθυνος του τμήματος μας κύριος Παντελής Βλάχος μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αιγάλεω κυριο Γιάννη Παλτόγλου έκοψαν την πίτα κ ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα volley του συλλόγου μας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς αθλήτριες, γονείς κ φίλοι για την ενίσχυση σας .Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είστε δίπλα μας κ να μας στηρίζετε.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Ιδιαίτερα τον πρόεδρο μας Γιάννη Παλτόγλου
Τον ορθοπεδικό χειρουργό κ φίλο της ομάδας μας Γιώργο Κελάλη που είναι πάντα δίπλα μας κ προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του κ τέλος την Λέσχη Φίλων Αιγάλεω Θύρα 12 για την πίστη κ την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα μας!»

Τα γενέθλια της Αναστασιάδη και το φλουρί της Μανώλικα

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κεντρική του Σίτι, Εύα Μανώλικα, στην οποία έτυχε το φλουρί της πίτας ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν  η τούρτα για τα γενέθλια της εξαιρετικά ταλαντούχας, 18 χρονης λίμπερο, Ντίνας Αναστασιάδη η οποία  ξεκίνησε το βόλεϊ το 2013 από τις ακαδημίες του Σίτι.

 

 


Σχετικά Άρθρα