Κατέβασαν ρολά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

20/10/2017 00:19515Ομάδες Volleyleague Παναθηναϊκός
Ετικέτες: ΠαναθηναϊκόςVolleyleague A1 ανδρών
tatoo

Η μάχη επιβίωσης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι το ίδιο άσχημη ή ακόμη χειρότερη με τους υπαλλήλους του ΑΟ να οδηγούνται στην απόφαση για αποχή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ασχοληθεί κάποιος και με τα δικά τους ζητήματα.

Με τις οφειλές να κυμαίνονται από 15 (στους παλαιότερους) έως τους 8 μήνες, οι όποιες σποραδικές καταβολές μικροποσών δεν μπορούν να λύσουν κανένα πρόβλημα και προφανώς οι τελευταίες εξελίξεις με τις μεταγραφικές κινήσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ ήταν αυτές που ξεχείλισαν την υπομονή τους.

Με τον σύλλογο να πνέει τα λοίσθια εδώ και καιρό, τα χρέη να υπολογίζονται σε 3 εκατ. ευρώ και φως να μην υπάρχει από πουθενά (η διοίκηση Πρωτοδικείου υπό την ηγεσία του κ. Οικονομόπουλο ελάχιστα έχει καταφέρει να πετύχει) οι υπάλληλοι (που εδώ και χρόνια οι περισσότεροι αποτελούν την ψυχή της ομάδας) αποφάσισαν σήμερα να μην βρεθούν στα γραφεία στέλνοντας έτσι ένα πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα.

Κι ο φόβος τους είναι ότι σύντομα ο ΑΟ θα κληθεί να πληρώσει και πάλι τα σπασμένα, με τους ίδιους να μένουν κι άλλο πίσω στις πληρωμές, απλά και μόνο για να υπάρχουν ομάδες που θα φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι χωρίς καμία προοπτική διάκρισης.

Πηγή:sportsfeed.gr


Σχετικά Άρθρα