Κατάντια- Έγινε ΕΊΔΗΣΗ ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει διπλές προπονήσεις!

11/01/2022 00:101130Ολυμπιακός
Ετικέτες: Αλμπέρτο ΤζουλιάνιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.ΠΣτέφανος Λεμονίδης
be a maverick

Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα η ουσία του δημοσιεύματος  που διάβασα στο fosonline.gr !

Ο έγκριτος δημοσιογράφος και φίλος Στέφανος Λεμονίδης αναφερόμενος στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού στους άντρες γράφει ότι απαίτησε διπλές προπονήσεις! 

Συγκεκριμένα αναφέρει: ‘’Αλλάζει ο τρόπος προπόνησης στον Ολυμπιακό, αφού στη φιλοσοφία του Δημήτρη Καζάζη δεν υπήρχαν πρωινές προπονήσεις, κάτι που δεν ενστερνίζεται ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Είναι υπέρμαχος των δύο προπονήσεων.
Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε περισσότερη δουλειά και πρωινές προπονήσεις, ενώ σε περίπτωση που το πρόγραμμα θα έχει μόνο απογευματινή, τότε θα είναι τρίωρη, σε δυνατούς ρυθμούς και όποιος αντέξει...’’

Θα θέλω να σημειώσω ότι ύστερα από τις παλινωδίες που ακούστηκαν ότι κλητήρες, παρατρεχάμενοι και λοιποί άσχετοι έκαναν προτάσεις σε προπονητές μάθαμε ότι η ακριβοπληρωμένη ομάδα του Ολυμπιακού δεν έκανε πρωινές προπονήσεις και ο Ιταλός Αλμπέρτο Τζουλιάνι απαίτησε σκληρή δουλειά!

Δεν ξέρω ποιο είναι το χειρότερο ότι ο προηγούμενος προπονητής έκανε μια προπόνηση ή ότι χρειαζόμασταν Ιταλό προπονητή για να γίνουν και πάλι δύο οι προπονήσεις? Μάλλον το μπάχαλο είναι μεγάλο και έτσι εξηγούνται τα άσχημα αποτελέσματα!

Δεν  διαβάσαμε τίποτα για τους σαραντάχρονους αθλητές που έχει στο ρόστερ της η ομάδα του Πειραιά! 


Σχετικά Άρθρα