Καραμπέτσος: «Υπερ-ειδικής διαχείρισης Final 4 Ανδρών, με φαβορί τη Θεσσαλονίκη»

15/02/2017 16:15332Ελληνικές Διοργανώσεις Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Ετικέτες: Final 4ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝΓιώργος Καραμπέτσος
be a maverick

Την πληροφορία πως η Θεσσαλονίκη είναι το φαβορί για να αναλάβει τη διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis. Όρισε ως χρονικό ορίζοντα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αγώνας θα είναι «υπέρ-ειδικής διαχείρισης».

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια από τις υποψήφιες πόλεις και έχει αρκετές πιθανότητες, περισσότερες από κάθε άλλη. Πρόθεση μας είναι να διεξαχθεί εκεί, αλλά αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς ισχύει», είπε αρχικά ο Καραμπετσος και ξεκαθάρισε: «Όπως ως διαιτητής δεν δεχόμουν αντιδράσεις και δεν ξεχώριζα τις ομάδες, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Από τη στιγμή που θα αποφασίσει η ΕΟΠΕ να αναθέσει τη διοργάνωση, η οποία σημειωτέον θα είναι υπέρ-ειδικής διαχείρισης, κανείς δεν θα μπορεί να πει τίποτα».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ εξήγησε για ποιο λόγο η Θεσσαλονίκη δείχνει να έχει το προβάδισμα, αλλά μίλησε και για τις λεπτομέρειες που απομένουν για να κλείσει το θέμα: «Η ομοσπονδία δεν αποκλείει καμία περιοχή, ωστόσο η Θεσσαλονίκη έχει δεκάδες σωματεία βόλεϊ που θέλουν να δουν έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια… Υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις, που έχουν να κάνουν με την φιλοξενία των ομάδων και το γήπεδο που πρέπει να παραχωρηθεί. Πιστεύω ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξέρουμε οριστικά το τι θα συμβεί».

Παρότι ο Γ. Καραμπέτσος δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο γήπεδο, οι πληροφορίες θέλουν επικρατέστερη εγκατάσταση για να φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις να είναι το «Αλεξάνδρειο». Εφόσον διευθετηθούν οι εκκρεμότητες και επιλεγεί η Θεσσαλονίκη, θα επιβεβαιωθεί απολύτως η «στροφή» της νέας διοίκησης της ΕΟΠΕ σε μητροπολιτικά κέντρα, μετά το μοντέλο αποκέντρωσης που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί πως η αντίστοιχη τελική φάση των Γυναικών θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφαδας.

 


Σχετικά Άρθρα