''Καλή η πλάκα'' αλλά έχουμε μια πρόκριση μπροστά μας!

18/08/2017 02:412000Απόψεις Eθνική Γυναικών
Ετικέτες: Γιώργος ΡούσηςΣτάθη ΝικολούζοΓιάννης ΟρφανόςΒαγγέλης ΠερόπουλοςΘεόφιλος ΟρφανίδηςΓιάννης Χλιος.Εθνική γυναικών ΗΠΑ
be a maverick

Του Στάθη Νικολούζου 
Το γυναικείο βόλεϊ χρειάζεται όσο τίποτα αυτή την πρόκριση στο παγκόσμιο. Δεν είναι εύκολο παρά το πλήρες ρόστερ που έχει η Εθνική. Οι ομάδα της Ολλανδίας θα παίξει στην έδρα της εκεί που είναι παντοδύναμη αλλά όποιος υποτιμήσει τα κορίτσια μας θα του κοστίσει. 
Έχει γίνει μια προετοιμασία που είχε βάθος όπως δηλώσανε κατά επανάληψη αθλήτριες και προπονητικό team παρά την σοβαρή απουσία (η σπουδαιότερη) του Γιώργου Ρούση από τον πάγκο. 
Γεγονός είναι ότι οι γιατροί του απαγόρευσαν να ταξιδέψει και του επέβαλαν το συντομότερο να κάνει επέμβαση. 
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό  αλλά με την υγεία (και τον πόνο) δεν παίζεις. Εμείς με την σειρά μας του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα πίσω στα καθήκοντα του.
Ο Γιάννης Ορφανός επιλογή του Βαγγέλη Περόπουλου  γνωρίζει την ομάδα, έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες αθλήτριες και πάντα έψαχνε την ευκαιρία να αναλάβει πρώτος.
Του δόθηκε, ύστερα από πάμπολλες καραμπόλες και μια εγκατάλειψη του ιδίου! Για να μην ξεχνάμε ότι οι αλλαγές στο προπονητικό team ξεκίνησαν ύστερα από την παραίτηση του. 
Παραιτήθηκε από μια θέση που ο ίδιος είχε επιζητήσει! 
Η ΕΟΠΕ χειρίστηκε παιδαριωδώς την εθνική με το part time τεχνικό επιτελείο αλλά δεν είναι ώρα να ανοίξουμε ξανά το θέμα. 
Καλή επιτυχία γιατί μπορούμε! 

Και το πιστεύει και ο Γιάννης Ορφανός αφού έχει βάλει έξτρα πριμ στο συμβόλαιο του (στην πρώτη πρόσληψη) για την επίτευξη αυτού του στόχου

ΥΓ. Περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση της αποστολής, κρίνοντας από την εθνική παίδων που συνοδεύτηκε εκτός από τον team manager  Γιάννη Χλιο  και από τον κ Θεόφιλο Ορφανίδη ως αρχηγό αποστολής περιμένουμε να υπάρχει ανάλογη αντιπροσώπευση! 


Σχετικά Άρθρα