Καλεσμένοι και οι παλιοί αθλητές στο F4 Κυπέλλου Γυναικών

20/02/2017 23:58210Ελληνικές Διοργανώσεις Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Γυναικών
Ετικέτες: Κύπελλο Ελλάδας ΓυναικώνΚύπελλοΚυπελλο γυναικώνFinal 4
tatoo

Πρόθεση της ΕΟΠΕ είναι να αποτελέσει γιορτή του βόλεϊ το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στη Γλυφάδα και για τον λόγο αυτό, εξάλλου, έχει προαναγγείλει πως οι πόρτες του «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας θα είναι ανοιχτές για όλους τους συντελεστές του αθλήματος.

Τη Δευτέρα απευθύνθηκε κάλεσμα στους εθελοντές, προκειμένου να συνδράμουν τη διοργάνωση, ενώ ανακοινώθηκε και ο τρόπος που οι παλιοί αθλητές του βόλεϊ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στις 4 και 5 Μαρτίου. Επίσης, διευκρινίστηκε πως διαιτητές και προπονητές θα έχουν δωρεάν είσοδο με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών 2016, που θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" έχει ξεκινήσει και όλη η οικογένεια του βόλεϊ ετοιμάζεται για τη δυναμική της παρουσία.

Όλοι οι παλιοί αθλητές/αθλήριες που έπαιξαν βόλεϊ και είχαν δελτίο μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο αθλητικό γεγονός, αποστέλλοντας email στο anaptyxiako@volleyball.gr μέχρι Τρίτη 28/2/2017 δηλώνοντας:

• Ονοματεπώνυμο
• Πατρώνυμο
• Μητρώνυμο
• Ετος γέννησης
• Αριθμό ταυτότητας

Επίσης, σημειώνουμε ότι οι Διαιτητές, Προπονητές δικαιούνται δωρεάν είσοδο με την επίδειξη της ταυτότητας διαιτητή/προπονητή».

 


Σχετικά Άρθρα