Και επίσημα η Μίλιτσα Κνέζεβιτς πασαδόρος στο Μαρκόπουλο

08/09/2018 12:49451Μαρκόπουλο
Ετικέτες: Φαμπιάνα ΡόσαςΑΟ Μαρκόπουλο
tatoo

Την δεύτερη ξένη πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Ο.Μαρκοπούλου μετά την ακραία Φαμπιάνα Ρόσας

Πρόκειται για την Σέρβα πασαδόρο Μίλιτσα Κνεζεβιτς (Milica Knezevic) που είναι γεννημένη το 1995 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με τη Σπαρτάκ Νόβγκοροντ και της Σερβίας, όπου κατέκτησε την 2η θέση στην Α1 κατηγορία με την ομάδα της ΟΚ Τent.

«H ομάδα μας είναι νεανική, αλλά με δεδομένο τις δυνατότητες που έχει, είναι πολλά υποσχόμενη. Αυτό εκτίμησα εξ αρχής, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που νέες αθλήτριες έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν στην Α1».
Σε ότι αφορά στο κλίμα της νέας της ομάδας, τον προπονητή και τις συμπαίκτριές της, η Κνέζεβιτς είπε:
«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τον τρόπο που δουλεύει ο προπονητής μας. Μας καθοδηγεί στη προπόνηση παρακολουθώντας σωστά την εξέλιξή μας στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συναθλητριών μου, που μου έχουν δείξει αληθινή φιλοξενία!
Για τον ερχομό της στην Ελλάδα είπε: «Είμαι λάτρης της Ελλάδας και βλέπω πολλές ομοιότητες με τη πατρίδα μου, Σερβία. Γι’ αυτό και προσαρμόστηκα άμεσα στο Μαρκόπουλο και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη Διοίκηση του Συλλόγου, που με έκανε να αισθανθώ τόσο ευπρόσδεκτη. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν!».
Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΟΜ Κώστας Σωτηρόπουλος, δήλωσε:
«Η Milica είναι μία πολλά υποσχόμενη πασαδόρος, με θητεία τόσο στη χώρα της (σ.σ. Σερβία), όσο και τη Ρουμανία και τη Ρωσία. Είναι μία αθλήτρια που θα δώσει ένα διαφορετικό χαρακτήρα στην ομάδα μας και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες των συναθλητριών της και να βοηθήσει στην εξέλιξη όλων».


Σχετικά Άρθρα