Ιταλικά πρότυπα στον Ηρακλή Χαλκίδας (φωτό)

22/02/2017 14:585412016/2017 Ηρακλής Χαλκίδας
Ετικέτες: Ηρακλής ΧαλκίδαςΑ1 ανδρών βόλεϊΕπίσκεψη δημοτικού σχολείουΣπύρος Γκολίτσης
be a maverick

Μια πολύ όμορφη εικόνα είχαμε χθες στο κλειστό της Κανήθου. Μαθητές από την Ε΄και ΣΤ΄ ταξη του 15ου Δημοτικού σχολείου, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο της Κανήθου και με τις φωνές και τη ζωηράδα τους, δημιούργησαν μια διαφορετική ατμόσφαιρα στους παίκτες του Σπύρου Γκολίτση.

Η επίσκεψη του συγκεκριμένου σχολείου ήταν η ανταπόδοση της αντίστοιχης που είχαν κάνει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου οι παίκτες του Ηρακλή Χαλκίδας.

Όσον αφορά την χθεσινή προπόνηση, τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο προπόνησης των επαγγελματιών, τις ασκήσεις που έκαναν για να βελτιώσουν το σέρβις, το μπλοκ και τις επιθέσεις ενώ μετά το τέλος της προπόνησης, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά μετά ινδάλματα τους και τον προπονητή Σπύρο Γκολίτση και να ρωτήσουν όλες τις απορίες που είχαν σχετικά με τον τρόπο  του παιχνιδιού.

Μάλιστα η υπεύθυνη δασκάλα του σχολείου, Δήμητρα Βρούχα, ευχαρίστησε  μέσω f/b τον Ηρακλή Χαλκίδας για την φιλοξενία με την παρακάτω ανάρτηση:

«Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου παίκτες της ομάδας βόλεϋ Ηρακλή Χαλκίδας επισκέφτηκαν το σχολείο μας. Σήμερα η Ε' και η ΣΤ' τάξη ανταπέδωσαν την επίσκεψη και φιλοξενήθηκαν από την ομάδα στο Κλειστό Γήπεδο Κανήθου κατά τη διάρκεια της προπόνησης όπου είχαν την ευκαιρία να λύσουν και στην πράξη τις απορίες τους. Ευχαριστούμε προπονητές και παίκτες και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.»

Τέλος να επισημάνουμε ότι αυτή η κίνηση, παραπέμπει σε πρότυπα του εξωτερικού και κυρίως στην Ιταλία, όπου οι επισκέψεις νεαρών μαθητών στις προπονήσεις φημισμένων επαγγελματικών συλλόγων βόλεϊ είναι μια απαραίτητη πρακτική.Κάτι ανάλογο φιλοδοξεί να καθιερώσει και ο Ηρακλής Χαλκίδας που θέλει να μυήσει και να φέρει τους όσους περισσότερους μαθητές μπορεί στο χώρο του βόλεϊ, ώστε αυτοί να αγαπήσουν το άθλημα και να αποτελέσουν τους αυριανούς φίλους που θα στηρίζουν της ομάδα.


Σχετικά Άρθρα