Στην Α1 ο Ηρακλής Κηφισιάς με Κουτουξίδου και Ρόγκα!

07/09/2017 17:132090Α1 volley league Γυναικών
Ετικέτες: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚηφισιάςΜανωλία ΚωνσταντίνουΜαρία ΛαμπρινίδουΠένυ ΡόγκαΝικολέτα Κουτουξίδου
tatoo

 Ανατροπή δεδομένων είχαμε στην υπόθεση του Ηρακλή Κηφισιάς.  Τελικά η ομάδα του συλλόγου των βορείων προαστίων όχι μόνο δεν θα είναι «σάκος του μποξ» στην Α1 αλλά θα παραμείνει… ανταγωνιστικός!

 Η κινητοποίηση των φίλων της ομάδας μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της απόσυρσης του συλλόγου από την μεγάλη κατηγορία, είχε σαν αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί ένα ικανοποιητικό μπατζετ χρημάτων με το οποίο η διοίκηση ήδη ήρθε σε συμφωνία για παραμονή με την έμπειρη πασαδόρο, Νικολέτα Κουτουξίδου και την λίμπερο, Πένυ Ρόγκα.

Μάλιστα με την τελευταία  το πρωί υπήρξε ένα μεταγραφικό θρίλερ, καθώς η πρώην παίκτρια του ΠΑΟ, έκανε προσωπική παρέμβαση στην συνεδρίαση της επιτροπής μεταγραφών της ΕΟΠΕ, αμφισβήτησε το έγγραφο απελευθέρωσης της που είχε στείλει η διοίκηση του Ηρακλή και ουσιαστικά ακύρωσε την αποδέσμευση της!

  Εκτός από τις Κουτουξίδου και Ρόγκα, ο Ηρακλής Κηφισιάς έχει δρομολογήσει και την παραμονή των Λαμπρινίδου και Κωνσταντίνου και πλέον από θέση ισχύος θα κάνει την επανεκκίνηση του για το πρωτάθλημα της Α1  από την Δευτέρα!


Σχετικά Άρθρα