ΕΣΠΑΑΑ: «Ροπαλιά»…ανατροπής για τον Ηρακλή Χαλκίδας

09/03/2017 15:24445Τοπικά Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Ηρακλής ΧαλκίδαςΤοπική κατηγορία 2ΕΣΠΑΑΑΓυναικες
be a maverick

 Σπουδαία νίκη-ανατροπή για τις γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας με 3-2 κόντρα στον ΠΑΟ Κουκακίου για την τοπική κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ.Οι πάικτριες του Κώστα Γιαννέλη αν και έχασαν τα δύο πρώτα σετ, από τον ΠΑΟ Κουκακίου και ήταν πίσω στο τρίτο με 17-21 κατάφεραν  αρχικά με σερι 8-1, να πάρουν το σετ με 25-22, να μειώσουν σε 1-2 και να ξεκινήσουν αντεπίθεση ανατροπής.

Στο τέταρτο  οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι τα μέσα του σετ, οι γηπεδούχες παίρνοντας 5 συνεχόμενους πόντους βρέθηκαν για πρώτη φορά στο +4 (16-12). Το Κουκάκι αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση (17-17), όμως και πάλι ο Ηρακλής αποσπάστηκε με τέσσερις (22-18) και τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 25-21 και να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί και πάλι η ομάδα της Χαλκίδας με ψυχολογία απο την ισοφάριση, παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και με 15-10 "κλέιδωσε" το σετ και την μεγαλη νίκη ανατροπή με 3-2, αποτέλεσμα η οποία φυσιολογικά πανηγυρίστηκε έξαλλα

ΣΕΤ: 3-2 (20-25, 15-25, 25-22, 25-21, 15-10).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Κουσερή, Βασιλείου, Καραντάκη, Κουβαρά, Μπάνου, Ράνου Μ. / Λύκου (λ) - Καραφέρια, Καραντώνια.

ΠΑΟ Κουκακίου (Κερκινές): Δρακουλάκου, Ζαλαχώρη, Γεωργίου-Κίτσιου, Δεμπεγιώτη, Βλάγκα, Παπαγεωργίου / Μούτου (λ), Παναγοπούλου (λ) - Μάργιου, Θεοδωρακοπούλου, Γούναρη, Κορωνάκη, Μάντζαρη.

 Ν α σημειωθεί ότι ήταν, η δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον ίδιο τρόπο για τις γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας, που δείχνουν ότι έχουν μεγάλα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα. Στο Λαγονήσι και πάλι η ομάδα του Κώστα Γιαννέλη, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, απέναντι στην τοπική ομάδα. Η συνέχεια ήταν διαφορετική, αφού οι γυναίκες του Ηρακλή κατέκτησαν τα επόμενα τρία και πήραν την νίκη στο τάι μπρέικ με 2-3.

Για τον Ηρακλή Χαλκίδας επαίξαν οι: Θώμα, Καραφέρια, Καραντάκη, Λύκου, Μπάνου, Βασιλείου / Καραντώνια (λ) - Χατήρα.


Σχετικά Άρθρα