Δεν ανέχεται τον εκβιασμό από κανέναν ο Ηρακλής

30/09/2019 20:33556Ηρακλής
Ετικέτες: Ηρακλής
be a maverick

Με αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Volley League απειλεί ο Ηρακλής σε περίπτωση που οι Κώστας Χριστοφιδέλης και Κώστα Γκιρτζίκης δεν ρίξουν νερό στο… κρασί του και δεν αποδεχτούν την πρόταση αποπληρωμής του Γηραιού.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Α.Σ Ηρακλής 2015 στο οποίο υπάγεται και η ομάδα βόλεϊ των «κυανόλευκων» Μάκης Καλαϊτζίδης, τόνισε πως οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι πρόθυμοι να αποπληρώσουν κάθε τους οφειλή αλλά και πως δεν εκβιάζονται από κανένα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ενόψει της ΕΕΑ έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο τεράστια προβλήματα που βγήκαν ξαφνικά μπροστά μας και τα οποία προσπαθούμε να τα επιλύσουμε αλλά πέφτουμε πάνω σε τοίχο.

Το 2012 πήραμε χρέη του Γ.Σ Ηρακλή πάνω μας για να μπορέσει παίξει η ομάδα στην Volley League. Σήμερα από τους 27 αθλητές που χρωστούσαμε έχουν μείνει μόλις οχτώ.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Χριστοφιδέλης, κατέθεσε προσφυγή, ζητώντας να μας απαγορευτούν οι μεταγραφές, γεγονός που το θεωρώ επιεικώς αλητεία. Ο παίκτης ήθελε 31.000 ευρώ το 2015 και συμφωνήσαμε τότε στις 25.000 ευρώ. Πήρε 10.000 ευρώ προκαταβολή και τα άλλα 15.000 ευρώ συμφώνησε να τα πάρει σε έξι δόσεις.Έφτασε να έχει εξοφληθεί το 80% των χρημάτων. Πήρε λιγότερα τώρα όχι με υπαιτιότητα του Ηρακλή, αλλά επειδή το πρωτάθλημα δεν είχε τη χορηγία του ΟΠΑΠ, παρά μόνο τα χρήματα της ΕΡΤ. Εμείς του προτείναμε να πάει έναν χρόνο μετά».

Ο πρόεδρος του Ηρακλή συνέχισε: «Αυτό που έκανε, επιεικώς το θεωρώ αλητεία. Προσπαθήσαμε να συμβιβαστούμε μαζί του».

Ακόμα αναφέρθηκε σε ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής:

«Μας ήρθε και το άλλο θέμα με τον παίκτη, Κώστα Γκιρτζίκη, που έπαιζε το 2004. Και εμφανίστηκε τώρα -με μια απόφαση δευτεροβάθμιας- να ζητάει 110.500 ευρώ. Είναι 51-52 χρόνων, σαν εμένα. Αν θέλει σύνταξη και εφάπαξ, θα του τα δώσουμε όπως θέλουμε εμείς. Πρώτα θα πληρωθούνε οι άλλοι και μετά αυτός. Αυτός ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται!».

Κατέληξε τονίζοντας πως ο Ηρακλής χρωστάει ελάχιστα χρήμα και έδωσε διορία στους δύο πρώην αθλητές των «κυανόλευκων»:

«Σήμερα ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 χρωστάει μόνο 14.750 από τις χρήσεις των τεσσάρων ετών. Θα δώσω διορία μέχρι αύριο στις 11:00 στους δικηγόρους των δύο πρώην παικτών να μιλήσουνε με τον δικηγόρο μας για να τα βρούνε. Αλλιώς ο Ηρακλής δεν θα κατεβεί στο πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχουν οκτώ ομάδες μόνο. Αν αποχωρήσει κι ο Ηρακλής, θα μείνουνε επτά. Ας αποφασίσουνε να αφήσουνε στο δρόμο τις οικογένειες των παικτών και των προπονητών. Παίρνουνε λεφτά που τα είχανε χαμένα, γιατί δεν θα τα έπαιρναν, αν δεν ήταν η σημερινή διοίκηση του Ηρακλή». Πετοσφαίριση 2015».


Σχετικά Άρθρα