Ιωνικός Αγρινίου: «Όνειρο ήταν, σταθήκαμε επάξια»

30/05/2017 14:03459Ενώσεις Παγκορασίδες
Ετικέτες: Ιωνικός ΑγρινίουπαγκορασίδεςΕΣΠΕΔΕ
be a maverick

Δελτίο τύπου σχετικά με τον αγώνα απέναντι στην Άρτα και την ήττα- αποκλεισμό της ομάδας από το F4 παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ, εξέδωσε ο Ιωνικός Αγρινίου. Αναλυτικά:

 

«Το όνειρο της κατάκτησης της συμμετοχής ομάδας του Αγρινίου στο final four της ΕΣΠΕΔΕ, έμεινε όνειρο και για τις παγκορασίδες του Ιωνικού για εφέτος, αφού σε αγώνα πρόκρισης την Κυριακή στο Δ.Α.Κ Αγρινίου, δεν κατάφεραν να νικήσουν την πολύ καλή και έμπειρη ομάδα του Γ.Σ.Άρτας, χάνοντας με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια του Ιωνικού στάθηκαν επάξια απέναντι στην πολύ έμπειρη ομάδα της Άρτας, η οποία τα τελευταία χρόνια προκρίνεται συνεχώς στα final four, έπαιξαν καλό βόλει όχι όμως όσο θα έπρεπε για να πάρουν την νίκη.

Απέδειξαν ότι επάξια πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, δείχνοντας την καλή ανοδική αγωνιστική τους διάθεση, αλλά και την δυναμική που έχει η ομάδα να είναι στο προσκήνιο και στα επόμενα χρόνια, αφού τα περισσότερα κορίτσια θα αγωνίζονται στην κατηγορία παγκορασίδες και για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια αποκτώντας τεράστιες εμπειρίες και βάζοντας τις βάσεις για μεγάλες επιτυχίες. Η δουλειά που γίνεται από την προπονήτρια της ομάδας Καίτη Λογκιζίδου είναι εξαιρετική και οι μεγάλες επιτυχίες δεν θα αργήσουν για τα κορίτσια του Ιωνικού».


Σχετικά Άρθρα