Ιωνικός ΑΣ: Ανακοίνωσε Καμπούρη-Κυριαζίδου

28/07/2017 13:521091Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: ΑΣ ΙωνικόςΡούλα ΚαμπούρηΙωάννα Κυριαζίδου
be a maverick

 Την απόκτηση της κεντρικής Ρούλα Καμπούρη και της πασαδόρου Ιωάννα Κυριαζίδου, με τις οποίες ενισχύθηκε σημαντικά, ανακοίνωσε ο ΑΣ Ιωνικός:

«Σε δύο ακόμα μεταγραφές που θα ενισχύσουν περισσότερο το ρόστερ του για την νέα χρονιά προχώρησε ο ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ, αφού ενέταξε στο δυναμικό του, την κεντρική  Ρούλα Καμπούρη , 22 χρονών, 1,80 m και την Δραμινή Ιωάννα Κυριαζίδου πασσαδόρο 25 ετών 1,73 m.

Η διοίκηση και ο προπονητής του ΙΩΝΙΚΟΥ τις καλωσορίζουν και  τους εύχονται υγεία,  καλή δύναμη και επίτευξη όλων των στόχων τους.

Η ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ Α.Σ τελείωσε χθες  τις προπονήσεις του στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας και η  διοίκηση, οι αθλήτριες και ο προπονητής Γιάννης Λαδιανός αφού παρέδωσε στις αθλήτριες του το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, αντάλλαξαν ευχές  για τις ημέρες των διακοπών και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα 28/8/2017.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Λαδιανός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλες τις αθλήτριες που έδωσαν το παρόν –δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους- στις προπονήσεις του τελευταίου μήνα και να τους ευχηθεί τα καλύτερα για τον δρόμο που διάλεξε καθεμιά τους και ποιος ξέρει;  Πιθανόν  στο μέλλον να προκύψει κάποια συνεργασία.

 

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ»


Σχετικά Άρθρα