Η τυφλή αθλητική δικαιοσύνη, λοξοκοιτάει;

14/03/2017 00:513552Απόψεις
Ετικέτες: ΑΟ ΑιγάλεωΠανιώνιοςΠαναθηναϊκόςΝίκη ΡεβύθηΠαντελής Βλάχος
be a maverick
Απόφαση που αλλάζει τα πάντα στο Ελληνικό βόλεϊ!
Επιτρέπονται τα καπνογόνα αλλά και τα σεξιστικά συνθήματα;

Του Στάθη Νικολούζου 

Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται ύστερα από την απόφαση της  πρωτοδίκης Νίκης Ρεβύθη που έχει οριστεί ως αθλητικός δικαστής!
Σύμφωνα με την έκθεση του διαιτητή αλλά και του παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα Αιγάλεω – Πανιώνιος για το πρωτάθλημα της Α2 πριν ξεκινήσει ο αγώνας άναψαν οι φίλαθλοι του Αιγάλεω δύο καπνογόνα  με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και επικίνδυνη για τις παίκτριες των ομάδων και για την έναρξη του αγώνα. Οι διαιτητές έδωσαν χρόνο 10 λεπτά ώστε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.
Στην συνέχεια και πάντα σύμφωνα με το φύλλο αγώνα (και ενώ δεν υπήρχαν φίλαθλοι του Πανιωνίου στο γήπεδο), στο 3ο σετ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα εν χορώ εις βάρος της παίκτριας Νο7 της ομάδας ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποκαλώντας και τραγουδώντας «εσύ με το 7 τς@@@@@ια αιγαλεώτικα» και «φέρτε πίσω το 7 για πις@@@@@τά».
Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να γράψουμε αυτολεξεί τα χυδαία μηνύματα που ενχορώ τραγουδούσαν οι ‘’φίλαθλοι’’ του Αιγάλεω.


Βέβαια υπάρχει ένα θέμα γιατί ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα όταν ακούστηκαν αυτά τα εμετικά συνθήματα… 
Αλλά η απόφαση της πρωτοδίκη Νίκης Ρεβύθη να αθωώσει το Αιγάλεω μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν παραπλανήθηκε ή  πλέον έχει καταργηθεί το πειθαρχικό δίκαιο της ΕΟΠΕ και δεν το γνωρίζουμε… 
Με ενδιαφέρων θα περιμένουμε το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης!
Προσέξτε δεν υπάρχει σύσταση αλλά αθώωση! 


Βέβαια την ίδια μέρα για ένα καπνογόνο (στο Αιγάλεω ήταν δύο), ένα μπουκάλι 
(ένα ήταν και στο Αιγάλεω) και για υβριστικά συνθήματα ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 1000 ευρώ πρόστιμο.
Επειδή εμείς θεωρούμε, ότι δεν ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει παρέμβαση στην πρωτοδίκη δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι έχει παίξει ρόλο η εκλογή του υπεύθυνου του τμήματος του Αιγάλεω Παντελή Βλάχου, στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ. 
Ούτε βέβαια θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός έφαγε το πρόστιμο επειδή ο κος Μαλακατές δεν στήριξε τον κο Καραμπέτσο στις εκλογές της ομοσπονδίας.
Θεωρούμε ότι τα περιστατικά είναι συμπωματικά!
Συμπτωματικό θεωρούμε άλλωστε ότι καλέστη σε απολογία και ο Πανιώνιος για την συμπεριφορά των φιλάθλων του, άλλο αν δεν είχε φιλάθλους στο γήπεδο.  
Αναμφισβήτητα η απόφαση της κας Νίκης Ρεβύθη επιβραβεύει την συμπεριφορά των οπαδών του Αιγάλεω και εδώ η απόφαση συγκρούεται μετωπικά με τον αθλητικό νόμο! 
Εμείς με την σειρά μας σας παραθέτουμε τα στοιχεία όπως θα τα εναποθέσουμε και στον Γενικό γραμματέα αθλητισμού, στον Υφυπουργό αθλητισμού αλλά και στο υπουργείο δικαιοσύνης. 

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις της αθλήτριας του Πανιωνίου με το νούμερο 7 Σεβαστής Μπανίκας 

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στον συγκεκριμένο αγώνα 


Σχετικά Άρθρα