Η ''προετοιμασία'' του ΙΩΝΙΚΟΥ

05/09/2017 18:091328Τοπικά Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Ιωνικός
be a maverick

Με αμείωτη ένταση  και διπλές προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΙΩΝΙΚΟΥ Ν. Φιλαδέλφειας αφού η ομάδα βρίσκεται στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας. Ήδη έχουν επιστρέψει και οι τρείς  αθλήτριες ( Ντορντόΐ, Τζαφέρη, Πολυζωίδη) που λόγω επαγγελματικών, ή άλλων  υποχρεώσεων, δεν είχαν καταφέρει να παρακολουθήσουν  τις προπονήσεις της 1ης εβδομάδας και όλες μαζί πλέον,  ακολουθούν απερίσπαστα –δείχνοντας ιδιαίτερη διάθεση και συνεργασία- το πρόγραμμα που έχει επιλέξει  ο προπονητής Γιάννης Λαδιανός, δίνοντας έμφαση κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΙΩΝΙΚΟΥ για το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα, θα αρχίσουν στις 16/10/2017 με την προσδοκία στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι της ομάδας,  ενώ λίγο νωρίτερα, στις αρχές του μήνα δηλαδή ,θα ξεκινήσουν και τα παιχνίδια κυπέλλου.  
 
Το Δ.Σ του Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ν. Ιωνίας για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου και τις διευκολύνσεις που παρέχουν στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα