Η «Aloe Vera Naxos» ομορφαίνει την ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού

27/09/2018 03:401082Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.ΝάξοςΑ1 γυναικών
be a maverick

Η « Aloe Vera Naxos»με το προϊόν της «ALOVEN» βρίσκεται κοντά στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού.

Το Aloven είναι βιολογικό προϊόν που βοηθάει στην αναγέννηση της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο αφού περιέχει στην σύσταση του 97% τζελ Αλόης. 

Η Αλόε Βέρα Νάξου ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες καλλιέργειας και επεξεργασίας αλόης με έδρα την Νάξο.

Δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και επεξεργασία αλόης της ποικιλίας Aloe Vera barbadensis Miller. Αποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης, οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης.

Ο εξοπλισμός της εταιρίας με τα κατάλληλα μηχανήματα των οποίων η ανάθεση για την κατασκευή τους έγινε σε ελληνικές εταιρίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), την καθιστά μοναδική στο να παράγει φιλτραρισμένο και επεξεργασμένο τζελ αλόης.

 

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του νέου χορηγού της ομάδας, ενημερώθηκαν για τον τρόπο παρασκευής του «ALOVEN» και φυσικά δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τον κ. Γιώργο Γκούφα έναν εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας.

H αμερικανίδα αθλήτρια του Πανναξιακού Άλεξ Ρίντ ευχαρίστησε την Αloe vera Naxos μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram 

 

Το προϊόν μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία σε όλη την χώρα. Δείτε ΕΔΩ  

«Ο Πανναξιακός ευχαριστεί την «Aloe Vera Naxos» για την ευγενική προσφορά της στις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας αλλά και για την γενικότερη στήριξη που παρέχει στο σωματείο μας».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψηΣχετικά Άρθρα