Η μάχη της καρέκλας!

11/09/2020 17:54351Απόψεις
Ετικέτες: Λευτέρη Αυγενάκη
be a maverick

''Επανάσταση του Αυτονόητου'' ονομάστηκε από τον Αυγενάκη η ''μάχη για τις καρέκλες'' στις ομοσπονδίες. Μόνο γέλια προκαλεί η τοποθέτηση του επαναστάτη υπουργού.
Ο Αυγενάκης έχει κάνει αυτοσκοπό να ελέγξει όλες τις ομοσπονδίες και να γίνει ο  ''Άρχων των σπορ''.


Έχει στιγματίσει όλο το αθλητικό κίνημα παρομοιάζοντας το με απατεώνες και ληστές. Ο άνθρωπος που ζήταγε ρουσφέτι από μπράβους για να μην πληρώσει είσοδο στον Αστέρα.

Δεν υπάρχει ούτε μια διάταξη για να κάνει επανεκκίνηση ο αθλητισμός και συγκεκριμένα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός που το πλήγματα που έχει δεχθεί από τον COVID-19 τον έχουν οδηγήσει στην  εντατική και όλοι παρακολουθούν τον αργό θάνατο του.

Ο Αυγενάκης περιφέρει δια λόγου τα 12.000.000 ευρώ που έχει εξασφαλίσει από το Υπουργείο Οικονομικών και νομίζει ότι θα είναι η  πανάκεια στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Covid.  Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να μπουν μερικά κάτω από το χαλί.

 

Από τα καθημερινά κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί και αν πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα οι αγώνες θα γίνουν χωρίς φιλάθλους. Απλά για την άθληση…. Κάτι που θα διαλύσει τα οικονομικά στοιχεία των συλλόγων.

Πρέπει να καταλάβει ο Αυγενάκης ότι τα σωματεία είναι τα κύτταρα και οι αρτηρίες που κρατάνε ζωντανό τον αθλητισμό. Όταν ''φράξουν'' αυτά τότε θα έρθει και η ανακοπή.

Δεν υπάρχει αθλητισμός σε κανένα επίπεδο χωρίς τα σωματεία. 

Την στιγμή που τα σωματεία περνούν τον δικό τους Γολγοθά ο Αυγενάκης ασχολείται για τις καρέκλες στις ομοσπονδίες…

Ασχολήσου με τον αθλητισμό ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Δανειστήκαμε το σκίτσο του ΑΡΚΑ 

διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη προσφορά της Molten στα σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ!​​​​​​​

 

 

 


Σχετικά Άρθρα