Η Εθνική Τράπεζα επέστρεψε στο βόλεϊ!

07/08/2019 16:03945Eθνική Ανδρών Eθνική Γυναικών Eθνική Εφήβων Eθνική Νεανίδων Eθνική Κορασίδων Eθνική Παίδων Νέα & Ειδήσεις
Vaat
Ετικέτες: Εθνική ΓυναικώνΕθνική Τράπεζα
be a maverick

Ύστερα από πολλά χρόνια βλέπουμε την επιστροφή της Εθνικής τράπεζας στις εθνικές ομάδες Βόλεϊ.
Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Την έναρξη της χορηγικής στήριξης όλων των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ από την Εθνική Τράπεζα για ένα χρόνο ανακοινώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Η συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με την Εθνική Τράπεζα ενισχύει την προσπάθεια όλων των εθνικών ομάδων βόλεϊ, ενόψει σημαντικών διεθνών διοργανώσεων. Η Εθνική Τράπεζα, ως επίσημος χορηγός, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας και θα είναι παρούσα σε όλα τα σημαντικά «σερβίς» των εθνικών ομάδων βόλεϊ.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», ως πυλώνων προαγωγής του πολιτισμού, η Εθνική Τράπεζα ενισχύει διαχρονικά αθλητικές διοργανώσεις, Ομοσπονδίες, ομάδες και αθλητές που προωθούν το κύρος της χώρας διεθνώς και εξυψώνουν το αίσθημα υπερηφάνειας όλων των Ελλήνων.

Με τη στήριξή της σε όλες τις εθνικές ομάδες Βόλεϊ, η Εθνική Τράπεζα ενθαρρύνει την ενασχόληση της νέας γενιάς  με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ευγενές και όμορφο άθλημα της Πετοσφαίρισης, που έχει χαρίσει στη χώρα μας σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί την Εθνική Τράπεζα, για την ενίσχυση της προετοιμασίας και την κάλυψη των αναγκών, τόσο των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, όσο και των Εθνικών ομάδων υποδομής που αποτελούν τα βασικά κύτταρα ανάπτυξης και ανάδειξης νέων ταλέντων.

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα