Η Δραπετσώνα συγχαίρει τον Αιγιαλέων

20/11/2017 18:01652Α2 Ανδρών 2017/2018
Ετικέτες: Α.Ο. ΑιγιαλέωνΔραπετσώναα2 ανδρών3η αγωνιστική
tatoo

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία της ομάδας του Αιγιαλέων για την 3η αγωνιστική του Α2 ανδρών, εξέδωσε η Δραπετσώνα η οποία αναφέρει:

«Μεγάλης σημασίας νίκη – ουσίας και ψυχολογίας – πέτυχε η ανδρική ομάδας volley της Δραπετσώνας στο Αίγιο με 3-1 σετ.Παρά την απώλεια του 1ου σετ, σε ένα κατάμεστο γήπεδο με εξαιρετική ατμόσφαιρα για αγώνα volley, η ομάδα της Δραπετσώνας με ηρεμία, μεθοδικά, με πάθος και καθαρό μυαλό αλλά και με καθοδήγηση, επέστρεψε γρήγορα και έβαλε τις βάσεις για ένα καθαρό τρίποντο απέναντι σε μια ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα σε μια πολύ «ζεστή» αλλά ταυτόχρονα φίλαθλη έδρα.

Θα δώσουμε εκ νέου συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Αιγειαλέων για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αλλά και για τα happenings πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στον αγώνα το χαρακτήρα της γιορτής.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας volley που ακολούθησαν την αποστολή ομάδα σε μια πολύ απαιτητική έξοδο. Η συνέχεια αναμένεται εξ’ ίσου συναρπαστική».

 


Σχετικά Άρθρα