Πανηγύρισαν... γυμνές την άνοδο!

03/06/2017 14:26988Πρωταθλήματα Γυναικών - Ευρώπη Πρωταθλήματα χωρών
Ετικέτες: Αλταΐρ,Βιτσεντζα
be a maverick

Εναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ Αλταΐρ, για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στη Serie D, την τέταρτη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Οι Ιταλές από τη Βιτσέντζα δεν στάθηκαν στους πανηγυρισμούς στο παρκέ, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, αλλά το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας σάλο στη χώρα.

Στη σελίδα της ομάδας στο facebook, αναρτήθηκε μία φωτογραφία που 13 αθλήτριες της ομάδας έχουν βγάλει το σορτσάκι και το κάτω μέρος του εσωρούχου τους, να μένουν μόνο με τον στηθόδεσμο και τα παπούτσια και απλώς να κρατούν μία μπάλα στα χέρια για να κρύψουν τα γενετήσια όργανα.

Η εικόνα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media της χώρας, με συνέπεια ο διευθυντής της ομάδας να ταχθεί ανοιχτά προς το μέρος των αθλητριών του.

"Όποιος χρησιμοποιεί αυτή την κίνηση σημαίνει ότι δεν υπολογίζει το μοναδικό πράγμα που μετράει και δεν είναι άλλο από το αποτέλεσμα που κατέκτησε η ομάδα. Όποιος έχει ζήσει και ζει την Αλτάιρ μπορεί να καταλάβει την αξία συγκεκριμένων νικών και το λόγο για τον οποίο έγινε αυτή η κίνηση".

Πηγη: Sport24


Σχετικά Άρθρα