Γκαράς: «Αφιερωμένο το πρωτάθλημα στον Καλμαζίδη»

13/05/2017 01:431717ΠΑΟΚ 2016/2017
Ετικέτες: Δημήτρης ΓκαράςΠΑΟΚ
be a maverick

Ο έμπειρος λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δήμητρης Γκαράς, ο οποίος βρίσκεται τρία χρόνια στο τμήμα του ΠΑΟΚ, μίλησε στοPAOK24 για το τρίτο σερί πρωτάθλημα της ομάδας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως το αφιερώνει στον Γιάννη Καλμαζίδη.  Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, είναι τεράστια η χαρά μας που τα καταφέραμε. Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γιατί το πρωτάθλημα ήρθε μετά από αρκετά δύσκολη προσπάθεια, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Όλοι είδαν ότι μέσα στη διάρκεια της σεζόν είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ενώ οι απώλειες των τίτλων ( Λιγκ καπ – Κύπελλο), μας είχαν επηρεάσει κάτι που φάνηκε σε αρκετά παιχνίδια. Ωστόσο στη πορεία καταφέραμε να βρούμε και πάλι τον εαυτό μας και να σηκώσουμε κεφάλι».

Ερωτηθείς για το που αφιερώνει αυτή την κούπα, ήταν ξεκάθαρος: «Το αφιερώνω στον κ.Καλμαζίδη,  ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ο δημιουργός της ομάδας, στον κόσμο του ΠΑΟΚ που μας στηρίζει ασταμάτητα και σε όποιον μας πίστεψε από την αρχή».

Τέλος, έστειλε το μήνυμα στο κόσμο της ομάδας όπου ανέφερε: «Για ακόμη μια χρονιά ήταν δίπλα μας, εγώ είμαι τρία χρόνια στο τμήμα και από την μέρα που ήρθα βλέπω μια τεράστια στήριξη. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους στα φετινά παιχνίδια».

 Πηγη:paok24

Σχετικά Άρθρα