Γιορτή του βόλεϊ το ντέρμπι των Κυκλάδων

11/11/2018 02:291108Νέα από το Facebook Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.ΑΟ Θήρας
be a maverick

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από φίλους και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν ο Πανναξιακός ΑΟΝ και ο ΑΟ Θήρας το Σάββατο το απόγευμα με τον  κόσμο στις κερκίδες του ΔΑΚ Νάξου να δίνει παλμό και ρυθμό στις αθλήτριες.

Στις εξέδρες του κλειστού της Νάξου εκτός από τους Ναξιώτες φίλους του αθλητισμού βρέθηκαν σχεδόν 30 φίλοι του ΑΟ Θήρας (οικογένειες με παιδιά), επιπλέον μέλη της διοίκησης του ΑΟ Θήρας με τις οικογένειες τους ενώ το παρόν έδωσαν και η ομάδα νεανίδων του ΑΟ Θήρας που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Πανναξιακού την Κυριακή το πρωί.

Τον ίδιο αγώνα παρακολούθησαν και η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της Ίου που αγωνίστηκε λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον τοπικό Απόλλωνα Νάξου.

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της volley league φωτογραφήθηκαν μαζί με τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας περνώντας το μήνυμα πως οι αντιπαλότητες των δύο κυκλαδίτικων σωματείων περιορίζονται όσο διαρκεί ο αγώνας και πως είναι τιμή για τις Κυκλάδες να έχουν δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην ανώτερη εθνική κατηγορία.


Σχετικά Άρθρα