Γιώργος Σαραντέας: «Θέλω μεγαλύτερη σοβαρότητα και συγκέντρωση»

09/02/2017 12:391143Εθνικές κατηγορίες Β΄ Εθνική Γυναικών
Ετικέτες: Άρτεμις Κορυδαλλού
be a maverick

του Π. Καλιμάνη

Παρά την νίκη κόντρα στην Αιξωνή(3-0) που τη διατήρησε την Άρτεμις στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ο αρχιτέκτονας της φετινής πορείας του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου, Γιώργος Σαραντέας, σχολίασε στην κάμερα του Sports On Air για το ματς:

 «Θέλαμε σαφέστατα το τρίποντο. Μετά από αυτό που έγινε στο Χαϊδάρι, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις κοπέλες στο σημερινό ματς. Δεν έδειξαν τη σοβαρότητα που έπρεπε. Πρακτικά μπορεί να νικήσαμε αλλά στη συζήτηση που κάνουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να είμαστε κοντά στο Θρίαμβο, μέχρι να μπούμε στην τελική φάση  δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.

Θεωρώ δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο αλλά έχει να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης δικιάς μας όταν αντιμετωπίζουμε αντιπάλους που είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Αυτό το κάνουμε συχνά. Μπορεί να μας στοιχίσει. Ήδη μας έχει στοιχίσει μια φορά, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε πόντους. Αν τα κορίτσια δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό.

Εάν ο στόχος όλων είναι η Α2, πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένες, αν είναι απλά να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο, τότε και με το 3-0 θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

 Η ήττα(3-1) μέσα στο Χαϊδαρι από τον Θρίαμβο, δεν μου λέει τίποτα. Και εμείς στην έδρα μας κερδίσαμε τον Θρίαμβο με 3-0 και μάλιστα πιο εύκολα. Ακόμη έχουμε 13 αγωνιστικές. Τις παίκτριες μου δεν τις φοβάμαι σαν μονάδες αλλά  κατά πόσο θα είναι συγκεντρωμένες και σοβαρές στα παιχνίδια που θα δεχτούν πίεση από τον αντίπαλο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»

Κουτσούρη: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη»

Επίσης η ταλαντούχα διαγώνια Άρτεμις Κουτσούρη πρόσθεσε για τη νίκη της ομάδας της κόντρα στην Αιξωνή.

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρότι χάσαμε την συγκέντρωση μας  στο τρίτο σετ, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πήραμε το αναμενόμενο τρίποντο που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια. Η ήττα από το Θρίαμβο ήταν μια σημαντική ήττα αλλά μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, υπάρχουν πολλοί αγώνες και δεν ξέρουμε τι επιφυλάσσουν αυτά τα παιχνίδια. Γενικά στην Άρτεμις δουλεύουμε πολύ καλά, έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και συνέπεια σε αυτό που κάνουμε.»

 

 

Σχετικά Άρθρα