Γιαπάνης: «Οι στόχοι μας δεν είναι άλλοι από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος»

31/08/2017 13:57746Πρωταθλήματα χωρών
Vaat
Ετικέτες: ΓιαπάνηςΑνόρθωση
be a maverick

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης παραχώρησε ο προπονητής βόλεϊ της ομάδας κος Γιαπάνης, ο οποίος αναφέρεται στους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή χρονιά, όπως και στην σημασία του να βρίσκεται ο κόσμος κοντά στους πετοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συμβουλίου της Ανόρθωσης, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία να προπονήσω τον μεγαλύτερο σύλλογο της κυπριακής πετόσφαιρας.
Η χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και συγκέντρωση ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Οι στόχοι μας δεν είναι άλλοι από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση με τον κόσμο, την διοίκηση και την ιστορία της, δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους εκτός από το πρωτάθλημα.
Οι στόχοι οι δικοί μου ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους του σωματίου και προσπαθούμε σιγά σιγά με κινήσεις συγκεντρωμένες και πολλή μελέτη να κτίσουμε μια ομάδα η οποία θεωρητικά θα είναι καινούργια.
Από εκεί και πέρα η προετοιμασία βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα το οποίο θα προσελκύσει τον κόσμο, ο οποίος είναι ο 7ος παίκτης της ομάδας».

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα