Γεράνιος-Κουκουζέλης: «Το κεφάλι κάτω»

13/11/2017 21:27380Α2 Ανδρών 2017/2018
Ετικέτες: απολλων πάτραςΓιάννης ΓεράνιοςΓιώργος Κουκουζέληςα2 ανδρών
be a maverick

Ώρα για δουλειά για την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, που έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τη σεζόν και θέλει να ανατρέψει την κατάσταση.
Ο πασαδόρος του Απόλλωνα Πάτρας, Γιάννης Γεράνιος, μίλησε στη «Match» στον απόηχο του αγώνα με την Παλλήνη, τονίζοντας τα εξής:

«Το παιχνίδι ξέραμε από πριν ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Η Παλλήνη είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και γνωρίζονται πολύ καλά. Παρόλα αυτά, αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ, πήγαμε πολύ καλά σε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής μας.

Πιάσαμε καλή απόδοση αλλά κάναμε κάποια λάθη και όταν κάνεις λάθη με τέτοιες ομάδες δυστυχώς δεν συγχωρούνται. Θα βάλουμε τα κεφάλια μέσα τώρα και θα δουλέψουμε σκληρά γιατί μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος όμιλος».

Από τη μεριά του, μιλώντας στο «matchnews.gr», ο κεντρικός των πατρινών Γιώργος Κουκουζέλης, σημείωσε τα εξής:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Παλλήνη έχει ως στόχο την άνοδο, ενώ εμείς την παραμονή. Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνισή μας στα τρία τελευταία σετ άφησε κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία πρέπει να τα κρατήσουμε πάση θυσία, προκειμένου να ελαττώσουμε τις αρνητικές στιγμές στο παιχνίδι μας.

Ενώ είχαμε καλό ποσοστό υποδοχής και άμυνας, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και κάναμε εύκολα λάθη σε κρίσιμα σημεία. Για εμάς, όλα τα παιχνίδια είναι «τελικοί» και σίγουρα θα πρέπει να «ματώσουμε» στις προπονήσεις ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως στο τέλος της χρονιάς. Άρα το κεφάλι κάτω, ο καθένας να κοιτάξει την προσωπική βελτίωσή του και έπειτα είναι σίγουρο πως θα έρθει και η ομαδική βελτίωση μαζί με τα θετικά αποτελέσματα».

Πηγή:matchnews.gr


Σχετικά Άρθρα