Γεράνιος (ΑΕΠ Ολυμπιάς): «Θέλουμε να δείξουμε ότι άξια βρισκόμαστε στο F4»

13/07/2017 19:45449Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Αγοριών
Ετικέτες: Σταύρος Γεράνιος
be a maverick

Ο προπονητής της ΑΕΠ Ολυμπιάς, Σταύρος Γεράνιος δήλωσε για το φάιναλ φορ Παίδων που ξεκινάει αύριο στην Αλεξανδρούπολη : 

 «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο final-4 σε μία πόλη με μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ όπως είναι η Αλεξανδρούπολη. Συγχαρητήρια στις ομάδες που προκρίθηκαν.

 Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες παρά την δύσκολη χρονική περίοδο που γίνεται η διοργάνωση και οι φίλαθλοι να απολαύσουν όμορφο βόλεϊ από τα νέα αστεράκια.  

Σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Οι αντίπαλοι μας έχουν βαρύ όνομα και παράδοση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Θέλουμε να δείξουμε ότι άξια βρισκόμαστε εδώ αλλά κάθε ομάδα έχει από 25% πιθανότητες. 

Η ομάδα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί αυτό που έχουμε μπροστά μας και θέλουμε να ανέβουμε άλλο ένα σκαλί από το περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Ήρθαμε να κυνηγήσουμε ένα άπιαστο όνειρο για πολλές γενιές Πατρινών βολεϊμπολιστών με το πρώτο σκαλί του βάθρου. 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία τον Εθνικό αν και θα μπορούσαν κάποια πράγματα να είναι καλύτερα. Επίσης όλους τους φορείς και τους χορηγούς που βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η τελική φάση».


Σχετικά Άρθρα