Στο Φιλαθλητικό Τρικάλων Μπουρλή-Κασαρτζιάν

03/08/2017 20:49597Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Κοχαρίκ Κασαρτζιάν.Ιωάννα ΜπουρλήΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
be a maverick

 Δύο πολυ καλές μεταγραφές που θα τον βοηθήσουν σημαντικά τη νέα σεζόν την ακραία-σκόρερ, Ιωάννα Μπουρλή και την λίμπερο Κοχαρίκ Κασαρτζιάν ανακοίνωσε ο Φιλαθλητικός Τρικάλων.

Οι ανακοινώσεις για τις δύο παίκτριες:

«Νέα μεταγραφική βόμβα. Μετά από μεγάλες προσπάθειες των υπευθύνων της ομάδος και την θέληση της ιδίας, ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση  της αθλήτριας  Ιωάννας Μπουρλή

Η πανύψηλη (1,80) ακραία με θητεία σε Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, συμφώνησε και  θα ενισχύσει την ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων στο νέο πρωτάθλημα. Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στον Φιλαθλητικό Λάρισας, ενώ προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Ασκληπιός Τρικάλων.

Με την Ιωάννα η ομάδα ενισχύεται τρομερά και στην επίθεση και δημιουργεί ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στην κατηγορία στις ακραίες που θα προβληματίσει πολύ τις αντίπαλες ομάδες.

Της ευχόμαστε ολόψυχα καλά καρφιά, καλή σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες»

Η ανακοίνωση για Κασαρτζιάν

«Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  ανακοινώνει  την απόκτηση της αθλήτριας Κοχαρίκ Κασαρτζιάν.

Η Κοχαρίκ Κασαρτζιάν το libero του Αγ.Στεφάνου θα συνεχίσει την καριέρα της απ΄ την νέα χρονιά στην ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων και θα ενισχύσει τόσο τις ακαδημίες του συλλόγου ως προπονήτρια (φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλεϊ) μαζί με την Κατερίνα Χριστοδούλου, όσο και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου (μετά τα Χριστούγεννα λόγω υποχρεώσεων)  δυναμώνοντας πολύ την αμυντική της γραμμή, στην θέση του libero.

Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.»


Σχετικά Άρθρα