''Έβρεξε'' ποινές αλλά δεν έβγαλε ακόμα απόφαση για την υπόθεση του Πανναξιακού!

14/01/2022 23:34560Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Δουλειά έχει πιάσει ο αθλητικός δικαστής και σε 10 ημέρες έχει ρίξει ποινές με μείον βαθμούς λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία αλλά έκλεισε και τις πόρτες ακόμα και στο 10% σε αρκετές ομάδες λόγω μικρών ή μεγάλων επεισοδίων.

Απόφαση για την ποινή στον Πανναξιακό δεν πήρε δείχνοντας ότι εξετάζει την υπόθεση σε βάθος! Άλλωστε η συγκεκριμένη απόφαση έχει μεγάλη ουρά και θεωρούμε ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Που είναι το δίκαιο? Αυτό θα το βρει ο αθλητικός αν ή δικαιοσύνη είναι τυφλή γιατί εμείς έχουμε ακούσει με τα αυτιά μας… ''Ας ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 6-7 ομάδες… οι υπόλοιποι δεν θα τιμωρηθούν… ''

Ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2022 αποφάσισε τα εξής:

Στο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) και τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορούν τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Επίσης, χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ.

Στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΥΡΟ αθλητή του σωματείου ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα ευρώ (150 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ-ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Β’ Ζώνη – Β’ Όμιλος αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Στο σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ (Pre League Ανδρών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ.

Στο  σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ (Volley League Γυναικών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Στον ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΘΛΟΣ Ορεστιάδας ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ.

Επίσης, το σωματείο ΑΕΚ (Volley League Γυναικών) απαλλάχθηκε από τα πειθαρχικά αδικήματα που αφορούσαν τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ.

Τέλος, απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει το σωματείο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Β’ Ζώνη/Β’ Όμιλος) ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.


Σχετικά Άρθρα