Έτοιμη για την προετοιμασία της η Γαλλία

20/04/2017 21:07937Πρωταθλήματα Γυναικών - Διεθνή
Vaat
Ετικέτες: Εθνική ΓαλλίαςΦίλιξ Άντρε
be a maverick

Στην τελική ευθεία για την προετοιμασία της εν όψει του FIVB Volleyball World Grand Prix μπαίνει η εθνική Γαλλίας Γυναικών, με το νέο προπονητή της ομάδας να έχει διαλέξει μέσες-άκρες τις παίκτριες στις οποίες θα βασίσει τις ελπίδες του.

O Φίλιξ Άντρε κάλεσε 20 βολεϊμπολίστριες για να στελεχώσουν την αποστολή των «μπλε» στο καμπ της ομάδας που έχει αποφασιστεί με στόχο την τελική, η οποία θα αγωνιστεί στην διοργάνωση στην παρθενική εμφάνιση τόσο για εκείνον όσο και για τη χώρα.

«Το πρόγραμμα τη φετινή είναι ασυνήθιστα γεμάτο για την ομάδα μας. Πρώτα θα γίνουν τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Θα είναι δύσκολο γιατί η ομάδες στην Ευρώπη είναι δυνατές ως επί το πλείστον. Δεν θα είμαστε το φαβορί, αλλά η πρόκριση είναι ανάμεσα στους στόχους μας.

Το αποκορύφωμα θα είναι φυσικά η συμμετοχή μας στο FIVB Volleyball World Grand Prix, στο οποίο η Γαλλία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Για τους παίκτες θα είναι αυτό που εγώ αποκαλώ πολιτισμικό σοκ. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες με πολύ διαφορετικό στυλ» σχολίασε ο ίδιος.

Η 20μελής αποστολή:

Oriane Amalric, Nina Stojiljkovic, Laurianne Delabarre, Eleonore Cordier, Alexandra Rochelle, Amandine Giardino, Pauline Martin, Marie France Garreau-Dje, Christina Bauer, Marion Gauthier-Rat, Silvana Dascalu, Lucille Gicquel, Julie Oliveira Souza, Alexandra Dascalu, Juliette Fidon, Safiatou Zongo, Odette Ndoye, Bruna Pezelj, Kelly Oublie, Clémentine Druenne

Γιώργος Σιάφας

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα