Εθνικός Πειραιά: «Με αυτό τον κόσμο αισθανόμαστε πιο δυνατοί»

09/02/2017 16:191274Α2 Ανδρών Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Εθνικός Πειραιώς
be a maverick

 Ανακοίνωση με την οποία εγκωμιάζει το φίλαθλο κόσμο του Εθνικού στο χθεσινό ματς κυπέλλου με την Κύζικο, από την οποία αποκλείστηκε, εξέδωσε η Πειραϊκή ομάδα.Στο δελτίο Τύπου αναφέρει ότι θέλει τους  φίλους της ομάδας και στα επόμενα παιχνίδια της Α2 και επισημαίνει:

«Η Ομάδα μας στον αγώνα με τον ΑΠΣ ΚΎΖΙΚΟ, ολοκλήρωσε την πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδας, στον οποίο ηττήθηκε με 1-3 (22-25), (25-22), (26-28) (23-25).

Η Αναμέτρηση όπως δείχνει και το σκορ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα μας να παρουσιάζει ένα αγωνιστικό σύνολο διεκδικώντας σε κάθε στιγμή του αγώνα τη νίκη και την πρόκριση.

 Η εμφάνιση αυτή, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα της  Volley League πιστοποιεί την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την αρχή της χρονιάς, για την δημιουργία μιας ομάδας που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την Άνοδο στην Α1.

Η προσπάθεια για την ΕΠΙΤΕΥΞΗ του στόχου μας , συνεχίζεται και με ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ αυτό τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ που μας ΣΤΗΡΙΖΕΙ, νιώθουμε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ και πιο κοντά  στην πραγματοποίηση του.»

 

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας

Επιτροπής VOLLEY

 Νίκος Νικολινάκος

 

 

 

Σχετικά Άρθρα