Η AutoUnion στηρίζει και την Εθνική Ανδρών

22/05/2017 21:02403Eθνική Ανδρών
Ετικέτες: Εθνική Ανδρών
be a maverick

Μετά την εθνική Παγκορασίδων, σειρά πήρε η Εθνική Ανδρών να απολαύσει τις υπηρεσίες της εταιρείας της Auto Union Car Rental, η οποία χορήγησε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το βανάκι των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αθήνα.

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί για μια ακόμα φορά την εταιρία Auto Union Car Rental που στηρίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ποια είναι AutoUnion Car Rental;

H AutoUnion Car Rental είναι καταχωρημένη εμπορική ονομασία της Active Cars Α.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικονομικής ενοικίασης αυτοκινήτων και λειτουργεί επιτυχημένα στην Ελλάδα από το 1978, προσφέροντας μια πληθώρα από υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με οικονομικές τιμές χωρίς κρυφά κόστη.

Με βάση την Αθήνα, η εταιρεία μας εξυπηρετεί σήμερα σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια της Ελλάδας και της Κύπρου,και το μεγαλύτερο μέρος των υπολοίπων καθώς και σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία, καθιστώντας μας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην περιοχή και την μεγαλύτερη ανεξάρτητη αμειγώς ελληνική εταιρία. Ο στόλος μας (με πάνω από 6.000 οχήματα) αποτελείται από μεγάλη ποικιλία μοντέλων και τύπων αυτοκινήτων που περιλαμβάνει όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες καθώς και τετρακίνητα, μίνιβαν και MPV.

H AutoUnion έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των ξένων αγορών, και ζηλευτή παγκοσμίως τεχνολογία για το κεντρικό σύστημα κρατήσεων της.


Σχετικά Άρθρα