ΕΣΠΕΘΡ: Σέρβις στα Regional Juniors Κ17 στην Αλεξ/πολη

21/07/2017 11:49568Ενώσεις Beach Volley
Ετικέτες: ΕΣΠΕΘΡRegional Juniors Κ17Αλεξ/πολη
be a maverick

 Mε τα 13 ζευγάρια στις Κορασίδες και τα 6 ζευγάρια στους Παίδες, που δήλωσαν συμμετοχή, διεξάγονται από αύριο Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής πλαζ (πρώην ΕΟΤ) στην Αλεξανδρούπολη, οι τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2017 για την Α’ περιφέρεια, Κ 17 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001), σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ, και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 22/7/2017 και ώρα 09:00.

Η σειρά συμμετοχής των ομάδων στα Κυρίως Ταμπλό, έγινε σύμφωνα με το σύνολο των ατομικών βαθμολογιών από την περσινή χρονιά για την ίδια ηλικιακή κατηγορία και από την έως τώρα φετινή συγκομιδή βαθμών.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι διπλού αποκλεισμού. Σε 8άρι ταμπλό για τους Παίδες και σε 16άρι ταμπλό για τις Κορασίδες, σύμφωνα με τα παρακάτω προγράμματα. Σε περίπτωση που στην κατηγορία των Κορασίδων, υπάρξει ακύρωση «τελευταίας στιγμής», για κάποιο ζευγάρι, το ταμπλό θα γίνει 12άρι, με την αντίστοιχη τροποποίηση του προγράμματος.

Διευκρινίζεται ότι οι ώρες διεξαγωγής των συναντήσεων είναι ενδεικτικές και πιθανόν να υπάρξουν τροποποιήσεις, ανάλογα με τη ροή των αγώνων.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα πάρουν μέρος εκπροσωπώντας την Α’ Περιφέρεια στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματοςΚ17 που θα διεξαχθεί 28-30 Ιουλίου 2017 στις Ράχες Φθιώτιδος.

ΤΑΜΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΑΡΧΙΚΗΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΤΑΜΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΜΠΛΟ-ΠΑΙΔΩΝ

ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΑΡΧΙΚΗΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΜΠΛΟ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Σχετικά Άρθρα